Olcsó lett a Lenovo S2 okosóra

2020. június 01. 17:23 - nezdmitrendelszblog

Egy újabb olcsó okosórát villantott a gyártó, így a Lenovo S2 akár a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő vagy a Haylou LS01 konkurenciája is lehet.

A Lenovo S2 kissé az Apple Watch-re hajaz, de a csomag annál gazdagabb, hiszen most egy szilikon és egy szövet szíjat is kapunk hozzá. Az 1.4 colos LCD kijelző 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik, amely 2.5D-s lekerekítést kapott.

Szerencsére nem műanyag házat kapunk, hanem fémből építkeztek így érzetre is minőségibb és ez tartósság szempontjából is jobb választás volt. Az okosóra természetesen Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis, így a letölthető alkalmazással testreszabhatóak az óra funkciói.

A Lenovo S2 okosórát ellátták optikai pulzusmérő szenzorral, képes az alvásfigyelésre, lépésszámlálásra, hívások/üzenetek kijelzésére is. A sport módok közül választható a séta, futás, kerékpározás, túrázás és 3ATM vízállóságának köszönhetően úszhatunk is vele.

A Lenovo S2 okosóra most 32.99$-ba, azaz 10.500 forintba kerül, a szállítás pedig ingyenes

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2415733904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása