Ulefone Note 8P - Újabb Android 10-es mobiltelefont 20 ezer forint alatt

2020. június 18. 19:44 - nezdmitrendelszblog

A jelenlegi középárfolyamon számolva, az áfa és vámmentes szállítási költséggel együtt is 20.000 forintból megvásárolható az új, Android 10 Go rendszert futtató Ulefone Note 8P mobiltelefon.

Pár hete mutattuk be a Doogee X95 hasonlóan olcsó mobilját, ami hasonló specifikációkkal rendelkezik, mint az Ulefone Note 8P. 20 ezer forintént valószínűleg nem azok fogják ezeket a készülékeket választani, akik a legerősebb hardverigényű mobilos játékokkal szeretnének játszani. De olcsóságuk miatt, még ha kevés kompromisszummal is, de számos felhasználónak elegendőek lehet ezeknek a modellek. A nagy kijelzőjük miatt jó lehet a nagyszülőknek, olcsósága miatt akár első mobiltelefonnak, de munkában egy másodlagos készüléknek sem rossz választás. Inkább egy ilyen összegű készülék essen bele a malteros vödörbe, mint a legújabb Samsung modell.

Az Ulefone Note 8P természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot és mi sem természetesebb, hogy az Android 10 rendszert futtató modell magyar nyelvű menüvel is rendelkezik. A fedélzetén 2GB memória található, ami elegendő a mindennapokban, akik telefonálásra, tartalomfogyasztásra és csevegésre használják a telefonjukat. Processzora a MediaTek MT6737VW, ami nem a csúcskategóriát képviseli, a négy magos CPU maximálisan 1.3GHz-re képes. Jó hír, hogy az Android 10 Go rendszer, az Android OS-nek az az átdolgozott kiadása, amit kis teljesítményű hardverrel szerelt eszközökre fejlesztettek.

Sok készülékben még mindig csak 1GB memóriával találkozhatunk az Android Go rendszer esetében (pl. Xiaomi Redmi Go) így, bár a 2GB memória sem számít túl soknak a mai világban, azért még jobban hangzik a RAM méretének a duplázása. A belső tárhely mérete 16GB és szerencsére van memóriakártyás bővítés, egészen 128GB-ig. Jó hír, hogy egyszerre használhatunk két SIM és egy microSD memóriakártyát.

A készülék egy 5.5 colos, 960 x 442 pixeles felbontású kijelzőt kapott, felülre a noccs került, ahol az előlapi 5 megapixeles kamerát találjuk. A hátlapra két kamera került, a nagyobbik 8, a kisebbik 2 megapixeles felbontással rendelkezik. Természetesen GPS, Bluetooth 4.2, 2.4 és 5GHz-es WiFi is megtalálható a készülékben. Az európa szabvánnyal rendelkező adapterével tölthetjük fel a mobiltelefon 2700mAh kapacitású akkumulátorát.

Az előrendelői akcióban az első 100 vásárló 59$-ért, azaz 20.000 forint alatt vásárolhatja meg a készüléket, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Az Ulefone Note 8P mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech Ulefone

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8415886542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása