Már rendelhető a legújabb Xiaomi Redmi 9A

2020. július 11. 10:02 - nezdmitrendelszblog

A Redmi mobiltelefonok „A” szériája mindig is azok közé az olcsó, belépőszintű okostelefonok közé tartoztak, amik alacsony árukkal borsot törtek a nagyobb gyártók orra alá. Így van ez most a legújabb Redmi 9A mobiltelefonnal is, hiszen nem csak olcsó, de még kedvezmény kód is jár hozzá!

A Xiaomi Redmi 9A szakított az eddig megszokott tendenciával és a Qualcomm helyett a MediaTek Helio G25 típusú processzorát használja. A processzor 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. Az előzetes tesztek alapján az ismert AnTuTu benchmarkban 102.778 pontra képes, ami szinte megegyezik az elődben is megtalálható Snapdragon 439 pontszámával. Memóriából most is 2GB-ot kapunk, ahogy azt az „A” szériában már megszokhattuk. Akinek ez kevés lenne, azok választhatják a Redmi 9 család többi tagját is, hiszen ott választható 3 és 4GB memóriával rendelkező modell is. A belső tárhely mérete jelen esetben 32GB, de használhatunk memóriakártyát is, egészen 521GB-os méretig.

Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg a hátlapon egy 13 megapixeles optika teljesít szolgálatot, amivel 1080p felbontású videókat rögzíthetünk 30fps-sel. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató készülék Bluetooth 4.2 kapcsolatot kapott, ami GPS/AGPS/GLONASS/Beidou műholdtámogatást is kapott és természetesen kezeli az itthon is használt B20-as 4G LTE hálóztatot is.

A kijelző mérete 6.53 colos, amely IPS technológiát használ. Jó hír, hogy az akkumulátor 5000mAh kapacitású, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat, a korábbi hírekkel ellentétbe nem Type-C, hanem microUSB portot kapunk, a mellékelt töltője 10W teljesítményre képes. A Xiaomi Redmi 9A a kedvezmény kóddal, az előrendelői akcióban csak 89.99$-ba azaz 28.500 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető!

A Xiaomi Redmi 9A mobiltelefont itt találod meg

Kedezmény kód: BG9A32  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1215994942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása