Kedvezmény kóddal vásárolható meg a Feiyu Pocket gimbal

2020. július 14. 09:54 - nezdmitrendelszblog

Egy újabb gyártó a DJI Osmo Pocket által életre keltett kamerás gimbalok piacán. A FIMI Palm nálunk is járt teszten. Most pedig a Feiyu Pocket 4K az, ami megpróbál egy újabb szeletet kiharapni a tortából, ami a FIMI Palm-ot a papírforma szerint simán lenyomja.

Az akciókamerák piacába is belekóstoló Feiyu, a telefonok és (profi) kamerák stabilizálásáért felelős szegmensben is otthonosan mozog, a kiváló ár/érték arányú termékeivel. A Feiyu Pocket 4K pedig hozza mindazt, amiben nagyon otthon vannak, a gimbalok készítésében, amire rászereltek egy apró kijelzőt és egy Sony által készített 4K felbontásra képes kamerát.

A Feiyu Pocket 4K kis helyen is elfér és a könnyed súlyával sem lesz kellemetlen az akkumulátor merülésig tartó videózás sem. Adottságait nézve fejlettebb, mint a FIMI Palm, hiszen ez már 4K 60fps-re képes, 120MB/s adatsűrűséggel. De elérhető a 2.7K 60, 1080p 120 és a 720p felbontás 240fps-sel is. Az ultraszéles látószöge 120 fokos, a behelyezhető microSD kártya mérete pedig akár 512GB is lehet.

Feiyu Pocket Smart Compact 4K Video Stabilized Camera

A Feiyu Pocket 4K nagy előnye, hogy nem fix fókusszal, hanem autofókusszal rendelkezik. 3 tengelyes fizikai képstabilizátort kapunk, de emellett még használhatjuk az elektronikus stabilizálást is, így ez is fejlettebb, mint a FIMI Palm esetében. Fizikai joystickot nem kapunk, itt az irány módosítást az érintőkijelzőn keresztül állíthatjuk. Illetve segítségül hívhatjuk a telefonos alkalmazást is, amivel nem csak a mobiltelefonunk kijelzőjén keresztül mozgathatjuk a gimbal kameráját, hanem a telefon döntögetésével is vezérelhetővé válik.

Feiyu Pocket Smart Compact 4K Video Stabilized Camera Feiyu Pocket Smart Compact 4K Video Stabilized Camera Feiyu Pocket Smart Compact 4K Video Stabilized Camera

Természetesen WiFi-vel is ellátták a kis kamerát és ¼-es furatot is találunk rajta, amivel állványra is felerősíthetjük. Készíthetünk vele time lapse és slow motion videókat is és objektum felismeréssel is rendelkezik, így egy személyt vagy tárgyat kijelölve képes lekövetni a mozgását is. A beépített akkumulátorával pedig 4.5 órán keresztül használhatjuk. Tulajdonságait nézve fejlettebb, mint a FIMI Palm, ám kicsivel többet, 178.66$-t kérnek érte. A szállításhoz a Cafago a Duty Free Shippinget javasolja. 

Feiyu Pocket 4K kamera

Kedvezmény kód: FEIYUPOCKET

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech feiuyu cafago

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr616004132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása