Heti szemezgető 185.

2020. augusztus 02. 09:09 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_86.jpg

Újra itt vagyunk egy heti válogatással, amiben nem csak a legújabb termékeket, hanem az ár/érték arány szempontokat nézve az utóbbi iőben megjelent legolcsóbb kütyüket hoztuk el nektek.

BlitzWolf BW-NET2 jelismétlő

A BlitzWolf BW-NET2 jelismétlővel a vezeték nélküli hálózatunk lefedettségén tudunk javítani. A kis eszköz EU szabványú csatlakozóval rendelkezik, energiafelvétele csak 4.5W. A 2.4GHz-es vezeték nélküli hálózat lefedettségét képes megnövelni, így akár a lakás olyan pontjára is juttathatunk vezeték nélküli internetet, ahol eddig gyenge volt a lefedettség. a 2x3.5dBi antennákkal rendelkező jelismétlő, kezeli a b/g/n hálózatokat így a maximális sebesség 300Mbps lehet. A kis BlitzWolf BT-NET2 az előrendelői akcióban 12.99$-ba, azaz 3800 forintba kerül, az első 50 vásárlónak, tehát egyáltalán nem mondható drágának.

A BlitzWolf BW-NET2 jelismétlőt itt találod meg

Ha még olcsóbb jelerősítőre vágysz USB porttal, akkor itt van a csupán 8.99$-ba kerülő BlitzWolf BW-NET4

 

____________________________________________________________

 

22.200 forint a Teclast P80X táblagép

teclast_p80x_2.jpg

A Teclast nagyon ráált az olcsó táblagépek készítésére. A Teclast P80X is ebbe a kategóriába tartozik. A 8 colos gép mindent tud, amire csak szükségünk lehet. 1280 x 800 pixel fért el a 8 colos kijelzőjén, ami IPS technológiát használ. A P10S-ben is megtalálható 64 bites, nyolc magos Unisoc SC9863A modellt használja, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes. Memóriából 2GB, míg belső tárhelyből 32GB jár, amit microSD memóriakártyával tovább bővíthetünk.

teclast_p80x.jpg

Android 9 rendszert futtat a csupán 315 grammos táblagép, ami Bluetooth 4.1 és 2.4GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, de ellátták GPS-szel is. Előlapi kamerája 0.3, hátlapija pedig 2 megapixeles. Nem sok, de legalább kapunk valamit, hogy a legfontosabb dolgokat megtudjuk örökíteni. MicroUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát és szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is.

teclast_p80x_1.jpg

Szerencsére a Teclast P80X táblagép sem kerül sokba, 74.99$-ba (azaz mintegy 22.200 forintba) kerül. Az EU Priority Line szállítást választval áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 

____________________________________________________________

 

Az olcsó UMIDIGI A3S Android 10 rendszerrel

 

Egy olcsó  táblagép után itt egy olcsó mobiltelefon, ami már Android 10 rendszerrel rendelkezik

Az UMIDIGI A3S a kötelező minimumot hozza, 2GB rendszermemóriával és 16GB-os tárhellyel. De szerencsére azért meghagyták a microSD kártyás bővíthetőség lehetőségét is. A használt MediaTek MT6761 is az alsóházból való. A 12nm-en gyártott processzor maximálisan 2GHz-es, az AnTuTu benchmarkban pedig 51.000 pont körüli eredményre képes.

Szerencsére nem a szabad szemmel is látható pixeles, ám nem is pengeéles kijelzőt kapunk. De az 5.7 colos, 1440 x 720 pixeles panelra nem lehet panaszunk a kategóriában. Az előlapon egy f/2.0 13 megapixeles optika kapott helyet, hátul egy f/2.0 16+5 megapixeles kamerákat kapunk. Alattuk a LED villanó és az ujjlenyomat olvasó található. Mindent megkapunk, ami csak elvárható lenne egy ilyen kis telefontól. a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 5.0 és GPS, Glonass, Galileo, BeiDou helymeghatározást is. A készülék két SIM kártyát képes kezelni és támogatja a hazai B20-as 800MHz-es LTE hálózatot is. Az Android 10 rendszerben természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is. A telefonhoz EU szabványú töltő és microUSB csatlakozóval ellátott kábel jár, így megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is. Az akkumulátora 3950mAh kapacitással rendelkezik.

Az UMIDIGI A3S 67.99$-ba azaz 21.000 forintba kerül, ami nagyon olcsóvá teszi az új modellt. Az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg az új belépőszintű modell!

 

____________________________________________________________

 

3 portos BlitzWolf BW-PL2 mobiltelefon töltő alacsony áron

A BlitzWolf töltői ismerik a Qualcomm QC2.0, és a jelenlegi QC3.0 töltési módot, a HUAWEI féle FCP módot is. Ezen kívül kompatibilis az Apple készülékekkel is, nem hiába készítenek MFI (Made for iPhone) Lightning kábeleket is az almás termékekhez és ezen kívül ismeri a BC1.2 funkciót is. Tehát, aki azért nem vásárolt BlitzWolf töltőt, mert nem tudná róla tölteni az iPhone, iPad készülékét az megnyugodhat. Én is egy BlitzWolf töltővel és szintén a gyártó által készített Lightning kábellel töltöm az almás táblagépemet. Ezt hamarosan be is mutatjuk majd, hogy valóban működik.

A zöld színnel jelölt QC3.0 portja maximálisan 18W teljesítmény leadására képes. A két másik portja pedig egyenként maximum 5V/2.4A-t képes leadni. Az összes portját használva pedig maximum 5V/4A teljesítményt képes kipréselni magából.

BlitzWolf BW-PL2 30W QC3.0 3 Ports USB Charger – 11.99$

 

__________________________________________________

 

A 3000 forintos Xiaomi PT01 elektromos fogkefe

 

A Youpin család újdonsült tagjaként mutatta be a Xiaomi a PT01 elektromos fogkefét, ami egy feltöltéssel akár 30 napig is használható és csak 3.000 forintba kerül. A beépített akkumulátorának köszönhetően nem kell az elem cserével bajlódnunk. A 320mAh kapacitásnak köszönhetően 120 percig képes üzemelni, így napi 2 perc fogmosással számolva könnyen kijön, hogy 30 napig használható egy feltöltéssel.

 

A cserélhető fej DuPont sörtéket kapott, a két perces fogmosási idő alatt a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy a legalaposabb tisztításhoz folyamatosan váltsunk pozíciót. A maximálisan 19000 rezgés/perc sebességgel tisztító Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe 2 fokozatot, egy erősebbet és gyengébbet kapott, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelő tisztítási módot. A fogkefe megjegyzi a kiválasztott funkciót, így a következő fogmosáskor a korábban használt üzemmódot használhatjuk.

A beépített 320mAh kapacitású akkumulátorát a mellékelt töltőbölcsőbe állítva tölthetjük fel, ami MicroUSB csatlakozást kapott. Így nem csak otthon, hanem pihenés alkalmával is könnyedén feltölthető az akkumulátora. A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe szürke, rózsaszín és kék színben választható, a mellékelt kedvezmény kóddal pedig 9.9$-ba, azaz körülbelül 3.000 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefét itt találod meg

Kedvezmény kód: GB-HNDSFSY

 

____________________________________________________________

 

Haylou T19 TWS fülhallgató

 

A hófehér design eleganciát kölcsönöz, ezt a megjelenést dobja fel az érintésérzékeny felső rész alatti apró, ezüstszínű gyűrű. A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó TWS fülhallgatók piacát erősíti a Haylou T19, azok közül is a gumi harangos „agyba dugós” példányok táboráti.

A Qualcomm QCC3020 chipet használva kezeli a HSP/HFP/A2DP/AVRCP/AptX profilokat, ennek köszönhetően a Qualcomm chippel szerelt eszközökön használhatjuk az AptX, gy az iOS eszközökön az AAC szabványt. Nem csak érintésérzékeny felülettel látták el a könnyebb vezérlés érdekében, hanem infravörös szenzorral is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, azonnal megálltja zene/filmlejátszást.

Az egyenként 4 gramm súlyú fülhallgatók töltési ideje 2 óra, ami soknak tűnhet, de ezzel a töltési idővel akár 6 óra zenelejátszás vagy 6 óra beszélgetési idő is kihozható belőle. A hófehér tokja USB Type-C porttal rendelkezik, amivel 5 alkalommal tölthetőek fel a fülesek. De nem csak az USB porton, hanem a Qi technológiának köszönhetően akár vezeték nélkül is feltölthetjük őket.

A Haylou T19 sok újdonságot hoz, nem csak megjelenésben, hanem tudásban egyaránt, a korábbi Haylou fülhallgatókhoz képest. Tovább bírja az akkumulátora, ellátták infravörös szenzorral, 4 mikrofont kapott, hogy segítségül hívhassuk a zajszűrést a beszélgetéseknél és még vezeték nélkül is tölthetjük. Tudásához képest megint kellemes árcédulát kapott, hiszen 11.100 forintba kerül az újdonság.

Banggood 39.99$

Gearbest 36.99$

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7516100004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása