Európai raktárból rendelhető az új Xiaomi Mijia 1S elektromos roller

2020. augusztus 13. 09:01 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mijia_1s_header.JPG

A Xiaomi Mijia 1S elektromos roller a tavaly bemutatott Xiaomi Electric Scooter Pro alapjaira épít. Megjelenésben és funkcionalitásban megegyezik a nagy hatótávú társával, ám az 1S azoknak készült, akiknek nem fontos a 45 kilométeres hatótáv.

xiaomi_mijia_1s_5.JPG

 

A kormányon nem egy egyszerű kapcsológomb kapott helyet, mint az M365 rolleren, hanem ezeket felváltotta egy kis kijelző, ahol már számos információ is megjelenik. A Xiaomi Mijia 1S kijelzi a pillanatnyi sebességünket, értesítést kapunk a lámpák működéséről és három mód közül választhatunk, az energiatakarékos ECO módtól a normál és sport módon át (ECO: 15km/h, normál: 20km/h, sport: 25km/h). A funkciók használatához továbbra is a fő be/ki kapcsoló gomb szolgál. A kormányon ugyanott találjuk a géz és fékkarokat is, mint a Xiaomi Electric Scooter Pro vagy M365 rolleren.

xiaomi_mijia_1s_3.JPG

xiaomi_mijia_1s.JPG

xiaomi_mijia_1s_1.JPG

Természetesen megmaradt az E-ABS fékrendszer, a 120mm-es hátsó tárcsafék és az első motorfék is. Ennek köszönhetően ugyancsak meghagyták az energia visszanyerő rendszert, ami fékezéskor tölti az akkumulátort. A Xiaomi Mijia 1S elektromos roller súlya 12.5 kilogramm, a megtehető hatótáv maximálisan 30 kilométer lehet egy feltöltéssel.

xiaomi_mijia_1s_4.JPG

Természetesen megmaradt a Bluetooth kapcsolaton keresztüli telefonos szinkronizálás, amivel a megnézhetjük az eddig megtett kilométereket, elvégezhetjük a szoftverfrissítést. Az IP54 védettséggel rendelkező kétkerekű a már jól ismert 8.5 colos, levegővel teli kerekeket kapta. Maximális terhelhetősége 100 kilogramm, az elektromos motorjának teljesítménye pedig 500W. A TomTop webáruháznak köszönhetően a Xiaomi Mijia 1S elektromos roller európai raktárból vásárolható meg. Így többlet költség nélkül, rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhető meg a jelenleg 439$-ba (130.000 forintba) kerülő elektromos kétkerekű.

A Xiaomi Mijia 1S elektromos rollert itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016138292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása