Heti szemezgető 193.

2020. szeptember 27. 19:04 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_94.jpg

Itt vagyunk egy új válogatással, amibe szép számmal került jó pár BlitzWolf termék, de van itt mini okostelefon és gamer laptop is

 

BlitzWolf AirAux AA-GB1 gamer fejhallgató

 

A BlitzWolf az utóbbi időben nagyon ráfeküdt a fejhallgatók készítésére, amiben az AirAux szériája van nagy segítségre. A BlitzWolf AirAux AA-GB1 gamer fejhallgató egy igen olcsó termékük, hiszen 7000 forint alatt beszerezhető.

A 210 centiméteres kábele USB csatlakozót kapott, így PC-vel és játékkonzolokkal is használható. Az 50 milliméteres driverekkel rendelkező gamer fejhallgató virtuális 7.1 támogatásra képes a leírás szerint. A gyártói jelzés a gamer termékek ismérve szerint RGB színekben képes világítani. Természetesen kapunk egy flexibilis végű mikrofont is, hogy játékok alatt is folyamatosan kommunikálhassunk egymással. A BlitzWolf AirAux AA-GB1 gamer fejhallgató az előrendelői akcióban csak 19.99$-ba, azaz 7000 forintba kerül.

A BlitzWolf AirAux AA-GB1 gamer fejhallgatót itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

BMAX Y13 Pro YUGA laptop

 

A BMAX is kezd felkapaszkodni laptop fronton. Az olcsó laptopjaik után mini számítógépekkel is jelentkeztek, most pedig itt van a BMAX Y13 Pro YUGA, ami egy érintőkijelzős 13.3 colos gép SSD meghajtóval és Intel Core m5-6Y54 processzorral.

A BMAX Y13 Pro YUGA az említett Intel Core m5-6Y54 processzorával lett szerelve.  Egy ultrabook esetében fontos a vékony kivitel, a könnyű súly és az, hogy ventilátorra sincs szüksége a keveset fogyasztó processzornak. Az Intel Core m5-6Y54 processzor alap órajele 1.1GHz, de maximálisan 2.7GHz-ig skálázódhat, mindezt pedig alacsony, 6W fogyasztással képes hozni.

A BMAX Y13 Pro YUGA 13.3 colos érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, amely 360 fokban hátrahajtható. A fém házas laptop IPS paneljének felbontása 1920 x 1080 pixel. A ház legvastagabb pontja is csak 1.47 centiméter, szélessége és a gép hossza 30.75 x 20.88 centiméter. Az alumínium borítás által a gép nehezebb, mint egy kisméretű, műanyag házú társa, de így is csak 1.25 kilogrammot nyom a mérlegen.

A 16:9 képarányú kijelző felett egy 1 megapixeles kamera kapott helyet, a billentyűzete angol gombkiosztással rendelkezikt. 8GB LPDDR3 memóriát kapunk, a belső tárhely egy 256GB méretű SSD meghajtó, amin a gyártó által már előtelepítve megtalálható a Windows 10 Home operációs rendszer.

A vékony fémházas gép mindkét oldalán találunk csatlakozókat, azaz kapunk microSD kártyaolvasót, fülhallgató csatlakozót és két USB Type-C portot is. A laptopot természetesen ellátták mikrofonnal és felszerelték Bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es ac WiFi-vel is. Az akkumulátora 10000mAh kapacitással rendelkezik, amit 38W teljesítményű adapterrel tölthetünk fe. A BMAX Y13 Pro YUGA a kedvezmény kódunkkal 440$-ba (134.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BMAX Y13 Pro YUGA laptopot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBXY13GA

 

_________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 adapter

 

Az új BlitzWolf termék különlegessége, hogy nem csak Bluetooth vevőként, hanem adóként is használhatjuk.

Ennek köszönhetően, ha a TV hangkimenetét rákötjük, akkor a filmjeink hangjait egy vezeték nélküli fejhallgatóval is élvezhetjük. De ez fordítva is igaz. Ha a mobiltelefonunkról szeretnénk vezeték nélkül zenét lejátszani az otthoni Hi-Fi eszközünkön, de ezt eddig a Bluetooth hiánya miatt nem oldhattuk meg, akkor ebben is nagy segítségünkre lesz.

Működéséhez elég egy microUSB kábel, de egy beépített 200mAh kapacitású akkumulátorral is ellátták, amivel akár 7 órán keresztül használhatjuk. A BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 adapter csak 8$-ba, azaz 2600 forintba kerül

A BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 adaptert itt találod meg

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi elektromos radiátor

 

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w_1.jpg

Jönnek a hideg esték, sok helyen lassan már beizzítják majd a fűtést, ha beköszönt az igazi ősz. Néhol viszont addig is jól jöhet vagy épp elegendő lenne egy elektromos radiátor, amire jó megoldást kínál most a Xiaomi 2200W teljesítményével.

Külön jó hír, hogy nem csak a teljesítményt állíthatjuk egy kapcsolóval, hanem a kívánt hőmérsékletet is, amit a beépített termosztátnak köszönhetően azt a hőfokot tartja, amire beállítottuk.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w.jpg

A fűtőtest tetején található kiálló keretre még akár a ruháinkat is felakaszthatjuk a gyorsabb száradás érdekében. IPX4 védelemmel is ellátták, így a fröccsenő víz ellen is védett a XIAOMI Mijia Thermostat Version 2200W elektromos radiátor. 78 x 52.6 x 21.6 centiméteres méretekkel rendelkezik, amiben 74 darab alumínium lamellát úgy alakítottak ki, hogy a termelt hőt, a felszálló forró levegő elvet alkalmazva egy mini ventilációs folyamatot indítson be.

xiaomi_mijia_thermostat_version_2200w_3.jpg

A Xiaomi elektromos radiátor 149.99$-ért előrendelhető, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

Kedvezmény kód: BGAFF10OFF

Szerencsére a Geekbuying európai raktárából is megrendelhető a Xiaomi elektromos radiátor, ami így áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk, méghozzá 139.99$-ért (~44000 forint)

 

_________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-WCC1 2 In 1 Smart Coffee Mug Warmer

 

Megint egy újabb termék a gyártótól, hiszen a héten rengeteg újdonságot mutattak be. A jelenlegi friss termékük egy Qi vezeték nélküli töltésre képes telefon töltő, amivel egyben a csomagban mellékelt BlitzWolf bögrénket is melegen tarthatjuk.

A csomagba még egy 18W képes EU szabványú töltőadaptert is mellékelnek, hogy semmi se hiányozzon. A Qi vezeték nélküli töltő DC5V⎓1A / 9V⎓1.2A / 12V⎓1.5A teljesítményt képes leadni az ezzel kompatibilis telefonoknak. De a Qi töltőpaddal a fehér és fekete színekben választható bögrében található teánkat, kávénkat is melegen tarthatjuk.

A 350 milliliteres bögre kerámiából készült, amihez egy tetőt is kapunk. A töltőpad segítségével pedig 55 Celsius fokos hőmérsékleten tarthatjuk az italunkat, ami a hideg téli időben nagyon jól jön. Ha pedig nem erre használnánk, akkor a mobiltelefonunkat is tölthetjük róla. A BlitzWolf BW-WCC1 2 In 1 Smart Coffee Mug Warmer az előrendelői akcióban 26.99$-ba, azaz 8500 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-WCC1 2 In 1 Smart Coffee Mug Warmer-t itt találod meg

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Gaming Laptop

 

A Xiaomi szinte kimaxolta a gamer kategóriát. Az új laptopjukba Intel Core i7-9750H processzor, NVIDIA GeForce RTX2060 grafikus kárty, 16GB RAM és 512GB SSD került bele.

A 15.6 colos kijelző 72% NTSC IPS panel 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. A nyers erőért a az Intel i7-9750H Hexa Core processzor felel, aminek alap órajele 2.6GHz,de ez akár 4.5GHz-ig skálázódhat. Memóriából 16GB DDR4 RAM-ot kapunk, a belső tárhely egy 512GB-os PCle SSD.

Természetesen 802.11ac/a/b/g/n /2.4GHz/5GHz WiFi és Bluetooth 5.0, gigabit LAN is megtalálható a gépen. A 2.6kg-os Xiaomi Gaming Laptop háttérvilágítással rendelkező, angol kipsztású billentyűzettel rendelkezik. Az oldalán három USB 3.0 portot, memóriakártya olvasót, HDMI, fülhallgató, mikrofon és töltőcsatlakozót találunk. A Xiaomi Gaming Laptop a kedvezmény kóddal 1299$-ba (~407.000 forintba) kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A Xiaomi Gaming Laptopot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGXMI144TS

 

_________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-S18 65W töltőadapter

 

Megjelent a gyártó legújabb újdonsága, amit természetesen EU szabványú fejjel is választhatunk. Különlegessége, hogy akár 65W teljesítmény leadására is képes.

Két porttal látták el, egy szabványos USB és egy Type-C csatlakozóval. Míg a normál USB portján 12W, addig a Type-C portján keresztül akár 45W-ot is képes leadni. Ezzel pedig akár laptopokat is feltölthetünk róla. Természetesen számos védelemmel is ellátták, így túláram, túlfeszültség és magas hőmérséklet elleni védelmet is kapott. Kis méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, hogy ne csak telefont, hanem akár laptopot is feltölthessünk róla.

BlitzWolf BW-S18 65W töltőadapterhez kedvezmény kódunk is van, amivel 23.99$-ba, azaz 7600 forintba kerül

Kedvezmény kód: BGBWS18GaN

 

_________________________________________________________

 

SOYES XS11 az apró Androidos mobiltelefon

A 2.5 colos kijelzővel és Android rendszerrel ellátott SOYES XS11 nem csak kicsi, hanem olcsó is. Ezért nem kapunk felsőkategóriás hardvereket. A 49.99$-os ár eléggé szűkre szabta a kereteket. Egy MediaTek MTK6580M processzort tudhat magáénak, ami mellé 1GB memóriát és 8GB tárhelyet kapott.

A kis telefon 8.5 x 5.3 x milliméteres méretekkel és 2.5 colos kijelzővel rendelkezik, az előlapon 0.3, míg a hátlapon egy 2 megapixeles kamerát találunk. Természetesen van Bluetooth és WiFi is, de a modellt csak 3G hálózatokra készítették fel, bár nem hinném, hogy egy ilyen modellnél bárkinek is szüksége lenne a 4G előnyeire. Az akkumulátora 1000mAh kapacitású, amit USB Type-C porton leresztül tölthetünk fel. A SOYES XS11 49.99$-ba, azaz 16.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A SOYES XS11 mobiltelefont itt találod meg

 

________________________________________________________

 

Zeblaze GTS okosóra

 

Az olcsó okosórák piacán nem ismeretlen a gyártó, akiknek Zeblaze GTS termékük az előrendelői akcióban az első 600 vásárlónak csak 7000 forintba kerül. Az akár 10 napos üzemidőre képes okosórában szinte minden megtalálható, amit egy ilyen olcsó terméktől elvárnánk. Kapott zenevezérlő módot, időjárás alkalmazást, pulzus és véroxigénszint mérést, üzenet/hívásértesítést és a mozgásunkat is nyomonkövethetjük a 8 féle sport módnak köszönhetően, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Az IP67 minősítéssel rendelkező óra egy 1.3 colos érintőkijelzőt kapott, ami szerencsére már egy IPS panel, így a betekintési szögekre sem lehet majd panaszunk és oldalt egy fizikai gombot is találunk a korona helyén.

A vékony kivitelnek és a szilikon szíjnak köszönhetően a mérlegen csupán 34 grammot nyom a Zeblaze GTS. A fentebb felsorolt funkciók között természetesen találunk alvásmonitorozást és az értesítésekről, hívásokról sem fogunk lemaradni. Újdonságként szolgál, hogy beépített mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így a Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően az óránkról is fogadhatjuk a bejövő hívásokat, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

A 240mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt tölthetjük fel, ami 7 napos átlag használatra elegendő, de akár 10 napra is elég lehet. A 19.99$-os ára valóban alacsony, 7000 forintért nem sok hasonló órát találunk a piacon. Így kezdő okosórázóknak, fiataloknak, idősebbeknek ideális választás lehet a Zeblaze GTS.

Az okosórát itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr516217620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása