Megjelent az új Anet ET4 Pro 3D nyomtató

2020. szeptember 28. 18:03 - nezdmitrendelszblog

anet_et4_pro.JPG

Egy újabb 3D nyomtatót dobott piacra az Anet, Az új Anet ET4 Pro már sokkal modernebb, mint a korábbi társai voltak. Modernebb és kisebb helyet is foglal. De szerencsénkre európai raktárból rendelhetjük meg, így áfa és vámmentesen lehet a miénk az új 3D nyomtató!

 anet_et4_pro_2.JPG

Az Anet ET4 Pro nyomtatási mérete 22 x 22 x 25 centiméteres lehet maximálisan, így szinte minden, számunkra fontos, apróbb tárgyat kinyomtathatunk vele. Az újdonság könnyebb összeszerelést is magával hozott. Míg az Anet A8 modellt rengeteg alkatészből kellett összeszerelni, több óra leforgása alatt, addig az ET4 Pro összeszerelése, mintegy 10 percet vesz igénybe.

 anet_et4_pro_1.JPG

A vezérlés megkönnyítéséhez egy 2.8 colos érintőkijelzővel látták el. Megmaradt az 1.75mm-es fúvóka, ami PLA, HIPS, Wood anyagot képes nyomtatni, de talán a legkönnyebben a PLA-t tudjuk beszerezni. Windows, MAC kompatibilis és a szoftvere képes kezelni a STL, OBJ, G-Code fájlokat. Így az internetről letöltve az adott fájlt, otthon kinyomtathatjuk azt.

 

Az Anet ET4 Pro a TomTop európai raktárából 219$-ba (69.000 forintba) kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2616218798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása