Rengeteg fejlesztést kapott a Creality CR-6 SE 3D nyomtató, amit szintén EU raktárból szerezhetünk be

2020. október 15. 19:23 - nezdmitrendelszblog

creality_cr-6_se_header.JPG

Egyszerű és egyedi kialakítást kapott a Creality CR-6 SE 3D nyomtató, ami masszív alumínium házzal rendelkezik. Így nem csak erős felépítéssel, de sok társához képest alacsonyabb súllyal is rendelkezik. A moduláris kivitelnek köszönhetően akár 5 perc alatt összeszerelhető, így ha mozgatni szeretnénk, sokkal egyszerűbb dolgunk lesz a szétszerelésével és összerakásával.

Fejlettebb vezérlést kapunk, amit a 4,3 colos érintőkijelző segít. Leveling-free rendszerrel is ellátták, aminek köszönhetően a felhasználók megszabadulhatnak az unalmas kézi szintező műveletektől, a gép pontosabb lesz és automatikusan beállítja magát.

creality_cr-6_se.JPG

Továbbfejlesztett fúvókát kapunk, könnyen cserélhető alkatrészekkel, továbbfejlesztett hűtőrendszerrel és jelentősen javított hőelvezetéssel.

Csiszolt üveg platform: Creality CR-6 SE 3D nyomtató üveg szerű melegíthető lappal van szerelve, hogy a nyomtatott tárgyunk minél kevésbé tapadjon oda az alsó platformra. Kettős Z-tengely és állítható vezérműszíj csökkenti a felesleges rezgéseket, ezáltal stabilabb nyomtatást és jobb eredményt érhetünk el vele.

creality_cr-6_se_1.JPG

Egy optikai szenzor segítségével a Creality CR-6 SE 3D nyomtató megállíthatja és folytathatja a nyomtatást. Ha a gépből hirtelen elfogy a filament, automatikusan megállítja a nyomtatást, majd onnan folytatja, ahol abbahagytuk. A Creality CR-6 SE 3D nyomtatóval különféle 1,75 mm-es nyomtatószálakat használhat, például PLA, ABS, TPU, WOOD stb. darabokat.

creality_cr-6_se_2.JPG

creality_cr-6_se_3.JPG

A Creality CR-6 SE 3D nyomtató európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen vásárolható meg. A kedvezmény kóddal pedig lefaraghattok az árból, így 339$-ba (107.000 forintba) kerül, a szállítás pedig ingyenes.

A Creality CR-6 SE 3D nyomtatót itt találod meg

Kedvezmény kód: TPOS3393

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5216240672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása