Heti szemezgető 196

2020. október 17. 20:16 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_96.jpg

Megint sok újdonságot hoztunk az új heti szemezgetőben. Megjelent a Xiaomi legújabb csúcsmobilja, de van itt PC hangfal, szappanadagoló és páramentesítő is.

Egy új automata szappanadagoló a BlitzWolf-tól - BlitzWolf BW-FD2

 

Az önműködően adagoló szappanadagolók sorát bővíti az új jövevény, aminek köszönhetően érintés nélkül mindig adott mennyiségű szappant nyom a kezünkbe. Egy 300 milliliteres tartállyal rendelkezik, amibe a habszabban folyadékot tölthetjük. Vagy tapasztaltak a sima folyékony szappan + víz kombót használhatják. Működéséhez 4 darab AA méretű elemre van szükségünk, amivel akár az IPX4 minősítéssel ellátott szappanadagolót használhatjuk.

Csak oda kell tartanunk a kezünket a fúvóka alá és magától kezünkbe nyomja a szappant. A BlitzWolf BW-FD2 szappandagolóhoz kedvezmény kódunk is van, amivel olcsóbban vásárolható meg. Ennek köszönhetően 11.55$-ba kerül a Banggood webáruházban.

A BlitzWolf BW-FD2 szappanadagolót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGLOSZAC50

 

___________________________________________________________

 

BlitzWolf AirAux AA-GCR1 hangfalak

 

A BlitzWolf AirAux családja már számos audio termékkel rendelkezik, de most először mutattak be kimondottan PC-hez készített hangszórót a BlitzWolf AirAux AA-GCR1 személyében.

Megjelenését tekintve a gamer vonalat követi, ami jól illik a nemrég bemutatott gamer fejhallgatójukhoz és gamer székükhöz egyaránt. Az AirAux AA-GCR1 modell RGB világítással rendelkezik, amelyből kiválasztható a lassú vagy gyors színátmenet, a lágyan pulzáló mód vagy az általunk beállított szín is. Ezeket a hangszóró tetején található érintésérzékeny felületnek köszönhetően választhatunk ki. A sztereó hangszóró párost USB porton keresztül láthatjuk el energiával, mig a hanghoz egy 3.5 milliméteres csatlakozóval szerelt kábel tartozik.

Specifikációk:
  • Hangszóró mérete: 2 inch,
  • Impedancia: 2Ohm,
  • Frekcveinca: 20-20kHz

 

A BlitzWolf AirAux AA-GCR1 88 x 103 x 220 milliméteres méretekkel rendelkezik, teljesítménye 2 x 3W. A jobboldali hangfalon találjuk a be/ki kapcsoló gombot és itt található a hangerőszabályzó is. A BlitzWolf AirAux AA-GCR1 előrendelhető a Banggood webáruházban, ahol a kedvezmény kóddal jelenleg 26.99$-ba, azaz körülbelül 8300 forintba kerül.

A BlitzWolf AirAux AA-GCR1 hangfalakat itt találod meg

Kedvezmény kód: BGGCR1  

 

___________________________________________________________

 

Az új Baseus W05 TWS Bluetooth fülhallgató

 

Négy színben is kapható a Baseus új fülhallgatója, ami a vezeték nélküli TWS vonalat követi. Megjelenésében teljesen letisztult formát kapott, amolyan Apple utánérzés, de szó se róla, jól néz ki a Baseus W05. Mi az előd modell Pro verzióját próbáltuk ki, ami már a vezeték nélküli töltést is tudta. De szerencsére a Baseus az új modellben is megtartotta ezt a lehetőséget.

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 4 órán át használhatjuk. A 400mAh kapacitású töltőtokot Type-C porton leresztül és vezeték nélküli töltés segítségével is elláthatjuk energiával.

A Baseus W05 TWS Bluetooth fülhallgató 32.99$-ba, azaz 10.400 forintba kerül

 

___________________________________________________________

 

A Xiaomi Youpin Urevo U1 gyaloglópad európai raktárból áfa és vámmentesen

 

Ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/s tempóra is képes a három változtatható sebességi fokozatnak köszönhetően a Xiaomi Youpin Urevo U1 gyaloglópad.

Akár még TV nézés közben is használhatjuk, alacsony 6.5 centiméteres magasságának köszönhetően pedig bármikor, még az ágy alá is elrejthetjük. A mellékelt távvezérlőjével mozgás közben változtathatunk a sebességen. A sétapad maximális terhelhetősége 90 kilogramm. Több fokozatot is kiválaszthatunk 0.8, 3és 6km/h sebesség között.

A Xiaomi Youpin Urevo U1 az európai raktárból 299$-ba (körülbelül 93.000 forintba) kerül a Geekbuying európai (Poland) raktárából. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a sétapadot.

A Xiaomi Youpin Urevo U1 gyaloglópadot itt találod meg

 

_________________________________________________________

 

Xiaomi Youpin Hysure Mini páramentesítő

 

Kicsi, keveset fogyaszt, ezáltal nem is tudjuk egy óriási lakás levegőjét páramentesíteni vele. Egyszerű módon működik, szárítja a helyiség levegőjét, ezáltal csökkenti a párát. 45W teljesítménnyel rendelkezik, az oldalán indikátor gyöngyöket találunk, amik magukba szívják a nedvességet, így a színük megváltoztatásával láthatjuk, mennyire párás a helyiség levegője.

Az elektromos hálózatról működő páramentesítőt 5nm alatti területű helyiségbe ajánlja a gyártó. A Red Dot díjas termék 35.99$-ba kerül a kedvezmény kóddal.

A Xiaomi Youpin Hysure Mini páramentesítőt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGHSDHM

 

_________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-BS14 Pro gimbal

 

Akár 8 óra működésre is elegendő az újratölthető és akár cserélhető 3.000mAh kapacitású akkumulátora. Háromtengelyű motorokat jócskán továbbfejlesztették, így már 340, 330 és 340 fokos szögben is elforgathatjuk vele a mobiltelefonunkat. A tartómechanizmusnak köszönhetően pedig fektetve vagy állítva is behelyezhetjük azt.

A kezelőszerveknek köszönhetően lehetőségünk van követő módra, ilyenkor ha egy személyt kijelölünk és mozogni kezd, a gimbal automatikusan követi és utána forgatja a kamerát, de készíthetünk mozgó time lapse videókat is. A telefonos alkalmazás használatával, közvetlenül a gimbal tárcsájával használhatjuk a zoom funkciót.

A telefonunkhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik. A nyél alsó részét egy szabványos ¼-es menettel is ellátták, hogy akár állványra is feltehessük. A csomagban pedig egy felszerelhető mini állványt is kapunk hozzá. Aki a mobiltelefonjával szereti megörökíteni a nyaralás pillanatait vagy a családi eseményeket, azoknak lehet jó választás a BlitzWolf BW-BS14 Pro, ami a motoroknak köszönhetően kiegyenlíti a zavaró remegéseket és finom, egyenletes mozgást biztosít. A nyélen elhelyezett kezelőszervekkel elindíthatjuk a felvételt, a joysticknek köszönhetően pedig akár felvétel közben is elforgathatjuk a gimbalt.

Az újdonságok nagy része itt nem áll meg, hiszen most már egy apró kijelzőt is kapott az eszköz, amin láthatjuk a kiválasztott üzemmódot és megjeleníti az akkumulátor töltöttségét is.

A BlitzWolf BlitzWolf BW-BS14 Pro a kedvezmény kóddal 89.99$-ba (~27.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

BlitzWolf BW-BS14 Pro gimbal

Kedvezmény kód: BGBS14PRO

 

___________________________________________________________

 

Roborock S6 okos robotporszívó

 

A Roborock S6 porszívót érintésérzékeny vezérléssel látták el. A legfőbb változások a belsőt érintették. Ezek közé tartozik a fejlett feltérképezési technológia, új víztartály, korszerűbb tisztító kefe és az alacsonyabb zajszint. A Roborock S6 fejlettebb útvonaltervező rendszerrel rendelkezik, amellyel pontosabb térképet képes létrehozni és testreszabottabb tisztítási műveleteket alkalmazhatunk. A gyárártó szerint ezáltal az új modell tisztítási hatékonysága 20%-kal javult.

roborock_s6_4.jpg

A Roborock S6-hoz már eldobható felmosó is választható a mosható szövet verzió mellett. A víztartálynál már két fázis is állítható, egy gyengébb és egy erősebb folyadék szabályozás is. Mindkét porszívó ugyanolyan szívóteljesítménnyel rendelkezik (2000Pa), de az S6 számos frissítést kapott a zajcsökkentés tekintetében. A módosított légáramlás, az optimalizált motor és a jobb szigetelés mind-mind halkabbá teszi a Roborock S6-ot, így akár 50%-kal is halkabb lehet az előző generációhoz képest. Mindkét robot számos érzékelővel fel van, amelyek biztosítják, hogy ne ütközzenek bútorokba, hatékonyan navigáljanak a sarkoknál és ne essenek le a lépcső széléről sem.

A Mi Home App segítségével vezérelhető a Roborock S6 és a Roborock S50 is. Az alkalmazás segítségével kiválaszthatjuk a tisztítási módokat, beállíthatunk bizonyos időpontokat a tisztítás megkezdéséhez és akár távolról el is indíthatjuk a robotot, hogy takarítson ki, mire hazaérnénk. A zóna felismerés által pedig lehetőségünk van a térképre kirajzolt helyiségek közül választani, hogy például csak az egyik szobát takarítsa ki. A beépített érzékelőknek köszönhetően valós időben nyomon követhetjük a robotporszívó mozgását, és manuális vezérlésre is lehetőségünk van.

roborock_s6_2.jpg

A Roborock S6 és a Roborock S50 is a piac egyik leghatékonyabb intelligens takarító robotja, amely 2000Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik. A porszívók akár 20 mm magas akadályokon is képesek keresztül haladni, és szőnyegfelismeréssel rendelkeznek, amely automatikusan megnöveli a szívóteljesítményt. Az akkumulátor kapacitás és a töltési folyamat tekintetében nincsenek változások. Mindegyik porszívó 5200mAh kapacitással rendelkezik, amely elegendő egy 250 négyzetméteres felület tisztántartásához vagy 150 perc folyamatos takarításhoz. A takarítás befejeztével vagy az akkumulátor lemerülésekor automatikusan visszatérnek a töltő dokkolóba, és ha szükséges, onnan folytatják a takarítást, ahol abbahagyták.

A Roborock S6 a kedvezmény kóddal 529$-ba kerül. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

Kedvezmény kód: BGHKRCKS6

 

___________________________________________________________

 

Xiaomi Mi 10T mobiltelefon

 

A Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro modell nem sokban fog különbözni egymástól. A Pro modell nagyobb memóriával és tárhellyel fog rendelkezni és ő fogja megkapni a 108 megapixel felbontású kamerát, míg a Mi 10T modellnek be kell érnie egy „csak” 64 megapixeles hátlapi fő szenzorral. Minden más tulajdonság megegyezik a két modell esetében.

A hasonlóságnak köszönhetően mindegyik telefonon az elérhető leggyorsabb Qualcomm chippel fog rendelkezni. Ez pedig nem más, mint a Qualcomm Snapdragon 865 CPU. A legújabb processzor 8 magos, melyből 1 mag 2.84GH-es, három mag 2.42GHz-en üzemel, a lassabb négy mag pedig 1.8 gigahertzes sebességre képes. A Xiaomi Mi 10T Pro 6GB memóriával és 128GB-os tárhellyel érkezik. A Mi 10T Pro pedig 8GB/256GB-os kiszerelésben lesz elérhető.

A 6.67 colos kijelző már 144 hertzes képfrissítéssel rendelkezik, az AdaptiveSync technológiának köszönhetően pedig képes arra, hogy a megjelenített tartalomnak megfelelően változtassa a képfrissítési frekvenciát. Míg az előlapon egy 20 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, addig a hátlapra egy 64 megapixeles fő szenzor mellet kapunk egy 13 és 5 megapixeles kamerát is. A szenzornak és az erős processzornak köszönhetően pedig már a 8K felbontású videófelvétel is elérhető lesz a mobiltelefonnal.

Mivel Global változatról van szó, ezért magyar nyelvű menüvel érkezik a Mi 10T. Természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot is és az újdonság sem marad el, hiszen az első Xiaomi mobilok közül felkészítették az 5G hálózatra is. Az 5000mAh kapacitású akkumulátort szuper gyorsan, 33W teljesítménnyel tölthetjük fel, amivel akár 59 perc alatt elérhetjük a teljes kapacitást. Olyan említésre méltó tulajdonságokat is kapunk, mint a WiFi6, sztereó hangszóró és a processzor hőtermelését kordában tartó folyadékhűtés. A Xiaomi Mi 10T tulajdonságaihoz képest kellemes árszabást kapott. Így a 6GB/128GB-os modell 509$-ba (155.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Mi 10T mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3916241710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása