Pénztárcabarát strapamobil lett az Ulefone Armor X8

2020. október 27. 15:00 - nezdmitrendelszblog

Az X7 Pro után a gyártó bemutatta az Ulefone Armor X8 mobiltelefont, ami méretesebb kijelzővel és  nagyobb akksi kapacitással rendelkezik, mindezt korrekt áron nyújta, Android 10 rendszerrel.

Akár 30 percig használható 1.5 méteres vízben, ellenáll az 1.2 méterből történő leejtésnek és a port is jól bírja. A telefon fő ismertetőjele az IP68/69K tanúsítvány, melyek mellett megkapta a MIL-STD-810G szabványt is, amivel megfelel a katonai sztenderdeknek is.

A készülék meghajtásáért a MediaTek MT6762V/WD processzor felel, ami 12 nanométeres gyártástechnológiával készül. A 8 magos CPU maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4 gigabájtot kapunk, míg a belső tárhely mérete 64GB. Lehetőségünk van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256GB-os méretig.

Gamer hullámon a BlitzWolf BW-GD1 játékosoknak szánt asztalával

Ahogyan azt az Ulefone gyártónál megszokhattuk, a telefont természetesen a hazai hálózatra is felkészítették, így B20-as 4G modem került bele. Az Android 10 rendszerben pedig természetesen megtalálható a magyar nyelvű felület is. Az Ulefone Armor X8 kijelzője 5.7 colos, ami 1440 x 720 pixeles felbontással rendelkezik. Az egész telefont kőrbe öleli a megerősített váz, ami nem csak egy masszív telefon benyomását kelti, hanem ennek köszönhetően igazi kis strapamobil válik az Armor X8-ból.

A kijelző felett 8 megapixeles kamerát kapunk és szerencsére a hátlapi triumvirátus sem hangzik rosszul a fő kamera 13 megapixelének köszönhetően, amit egy 2 és 2 megapixeles optika egészít ki. A mobil természetesen GPS/GLONASS/Galileo, Beidou navigációt is kapott, kezeli a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, a Bluetooth pedig a 4.2 verziónál tart. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen 5080mAh kapacitással rendelkezik.

Az ára a tudásához képest egyáltalán nem mondható magasnak, hiszen 109.99$-ba, azaz körülbelül 34.000 forintba kerül az első 300 vásárlónak, a Banggood előrendelői akciójában. Az EU Priority Line szállítás pedig mint mindig, most is áfa és vámmentes.

Az Ulefone Armor X8 mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5216260114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása