Maradj formában otthon is - WalkingPad A1 Pro

2020. november 24. 11:53 - nezdmitrendelszblog

walkingpad_a1_pro.jpg

A WalkingPad A1 Pro akkor is használható, ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/h tempóra is képes.

walkingpad_a1_pro_5.jpg

Az összecsukható kialakítása révén kevesebb helyet foglal. Sőt, a mozgatásban segítségünkre lesz a két oldalsó kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk a Xiaomi WalkingPad A1 Pro-t. Továbbfejlesztett motorral rendelkezik, amely sokkal tartósabb, mint ami az elődjében is megtalálható volt. Fizikai mérete változatlan maradt, de nagyobb terhelést bír, így a korábbi 90 kilogrammos terhelés 105 kilogrammra nőtt.

walkingpad_a1_pro_1.jpg

Az elején található LED panelnek köszönhetően leolvashatóak az edzés közbeni információk. Mobiltelefonos alkalmazással is beállítható és kapunk mellé egy kis távvezérlőt is. Választhatunk manuális és automata mód között, ilyenkor egy külön edzésterv szerinti programot futtat le, különböző sebességi fokozatokkal.

 walkingpad_a1_pro_3.jpg

walkingpad_a1_pro_2.jpg

A Xiaomi WalkingPad A1 Pro a kedvezmény kóddal 459$-ba kerül a TomTop németországi raktárából, ahonnan áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a gyaloglópadot.

 

A Xiaomi WalkingPad A1 Pro sétapadot itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop Xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr816297620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása