Heti szemezgető 202

2020. november 29. 19:11 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_102.jpg

Itt vagyunk a legújjab heti szemezgetővel. Megint megkerestük a hét újdonságait és hoztunk pár rég elfeledett érdekességet is. Itt van a Deerma száraz/nedves porszívója, fűthető kabát hölgyek részére, okos lakat és egy rettentő olcsó okosóra.

Xiaomi Deerma TJ200 száraz/nedves porszívó

xiaomi_deerma_vacuum_cleaner_tj200_1.jpg

A Xiaomi egy új terméket mutatott be a Deerma családon belül, mégpedig egy olyan porszívót, amivel akár folyadékot is felszívhatunk.

A TJ200 6 liter kapacitású tartállal rendelkezik, amivel akár 3.5 liter vizet is felszívhatunk. A 220V-os hálózaton működő takarítóeszköz motorteljesítménye 1200W, amivel 18Kpa szívóerőre képes, ami nem kevés! Nem csak HEPA, hanem egy négy rétegű szűrőt is kapott, hogy semmilyen szennyeződés ne szálljon vissza a levegőbe.

xiaomi_deerma_vacuum_cleaner_tj200.jpg

paa1218w-1-4fcd-wkpk.gif

Az 5 kilogramm tömegű takarítóeszköz egy flexibilis csővel is rendelkezik, és szabályozható hosszúságú csövet is kapott. Különböző fejeket is kapunk hozzá, többek között egy vízszívó fejet is.

xiaomi_deerma_vacuum_cleaner_tj200_3.jpg

A Xiaomi Deerma TJ200 83.99$-ba (25.000 forintba) kerül a kedvezmény kóddal a Banggood európai raktárából

Kedvezmény kód: BGCZBFTJ2

 

____________________________________________________________

 

Női fűthető kabát

 

Végre a hölgyek is élvezhetik a fűthető kabátok előnyeit. Eddig csak nekünk férfiaknak kedvezett a kínai piac, így a női kabátokból nagy hiány volt. Most végre itt van a négy színből választható, power bakról fűthető kabát.

M-től egészen 3XL méretig rendelhető a vízlepergető tulajdonsággal rendelkező ruházat. A pontos méret kiválasztásához azért nézzük meg a mérettáblázatot, hogy valóban a megfelelő darabot tudjátok kiválasztani.

A kapucnis női kabát rózsaszín, rózsavörös, piros és fekete színben választható. A fűtőszálak a has és át felöli oldalon futnak. A működéséhez egy power bankra lesz szükségünk, amit a kabát erre tervezett zsebében tárolhatjuk, ahová csatlakoztathatjuk a ruha USB portját. A ruha 61$-ba (18500 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással előrendelhettek.

Női fűthető kabát

 

____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-SHC3 forgatható kültéri kamera

 

A 1080p, azaz FullHD felbontással rendelkező kamera 2.4Ghz-es WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonos alkalmazással könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően pedig otthonról távol is ránézhetünk a kamera által látott képre. Az elektromos motoroknak köszönhetően vízszintes irányban 360 fokban körbe forgatható, vertikálisan pedig 90 fokos szögben képes mozogni.

Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant

Nem csak vezeték nélküli kapcsolaton, de LAN porton keresztül is kapcsolóhatunk hozzá. A videófelvételt microSD kártyára rögzíti, amiből maximálisan 128GB méretűt képes fogadni. IP64 minősítéssel is rendelkezik, így nyugodt szívvel használhatjuk kültéren és akár -20 és +50 Celsius fokban is képes működni, tehát a hideg téli napokon is használhatjuk.

Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant

Az EU csatlakozóval rendelkező modell elérhető Alexa és Google Assistant kompatibilis verzióban is. A kamerát használhatjuk a saját BlitzWolf alkalmazásával, az univerzális Tuya rendszerben és SmartLife alkalmazással is. Ezen kívül támogatja az ONVIF és a TCP/IP, UDP, P2P, DNS, DHCP, RTSP protokollokat is.

Ellátták 3D digitális zajszűréssel is, az éjszakai felvételekért pedig 6 darab IR érzékelőt is kapott, amivel teljes sötétségben is 10 méteres távolságig képes ellátni. Videót 1080p felbontásban rögzíthetünk 15fps-sel. A videó adatfolyama 2mbps lehet maximálisan, amit H.264 kodekkel rögzít. Természetesen automatikusan képes átváltani éjszakai üzemmódba és mozgásérzékeléssel is ellátták.

Blitzwolf® BW-SHC3 PTZ 1080P Outdoor Security IP Camera Wifi Home Surveillance Camera With 2-way Audio / Night Vision / AI Human Motion Recognition / IP64 Waterproof / App Remote Control Works with Amazon Alexa and Google Assistant

Ennek köszönhetően pedig képes jelzést küldeni a mobiltelefonunkra, ha a kamera mozgást érzékel. Az Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis verzió 39.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással most is áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A BlitzWolf BW-SHC3 forgatható kültéri kamerát itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S okos elektromos radiátor

 

A Xiaomi mindent felokosít. Így tett egy elektromos radiátorral is, ami 2200W teljesítménnyel rendelkezik. A 220V-os feszültségen működő Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S okos elektromos radiátor érintésérzékeny vezérlést kapott, ahol képes kijelezni a szoba hőmérsékletét és a páratartalmát is.

A WiFi kapcsolaton keresztül mobiltelefonunkkal is csatlakozhatunk hozzá. Így akár távolról is vezérelhetjük és beállíthatjuk a kívánt hőfokot. A Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S okos elektromos radiátor európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg a TomTop németországi (Germany) raktárából 109.99$-ért, 33500 forintért.

A Xiaomi Smartmi Electric Heater 1S okos elektromos radiátort itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

FIMI PALM 2 gimbal

 

A 3 tengelyes gimbal átdolgozott motorjai a stabil és sima, remegésmentes felvételek rögzítésében lesz a segítségünkre. Azért, hogy ne maradjunk le semmiről sem és minden pillanatot rögzíteni tudjunk, ami csak a szemünk elé tárul, egy 128 fokos, széles látószögű lencsét kapunk. A FIMI Palm 2 is 4K UHD felbontásban  képes maximálisanrögzíteni a 100mpbs felvételeket, így egy gyors microSD memóriakártyára lesz szükségünk.

A beépített akkumulátora majdnem a háromszorosára nőtt az elődjéhez képest, így már egy 2600mAh kapacitású telep került bele, amivel a gyári adatok szerint akár 308 percig is használhatjuk. 2.4 és 5GHz-et is támogató WiFi kapcsolat is a rendelkezésünkre áll, hogy a kamerát összepárosíthassuk a mobiltelefonunkkal. A beépített mikrofonját már zajszűréssel is ellátták, de még egy jack csatlakozót is kapott, ha külső mikrofont szeretnénk használni.

A 4K felvételre képes Sony szenzor is újabb lett, amivel elérhető az arcfelismerés és a téma követés, akár 12 megapixeles fotókat is készíthetünk. A beépített kijelzője alatt egy négyirányú joystick is helyet kapott. A FIMI Palm 2 az előrendelői akcióban a kedvezmény kódunkkal 180$-ba (55.000 forintba) kerül. Az EU Priority Line szállítás most is áfa és vámmentes.

FIMI PALM 2 gimbal

Kedvezmény kód: BGTT10

 

____________________________________________________________

 

Az olcsó Kospet M2 okosóra

 

A Kospet ugyan nem egy felsőkategóriás termékeket gyártó vállalat, de az olcsó termékeikről valószínűleg már nagyon sokan hallottatok. A Kospet M2 is egy ilyen olcsó okosóra, ami 5500 forintba kerül, ezért pedig IP68 védelmet, 1.4 colos 320x30 pixel felbontású kijelzőket és okosfunkciókat kapunk.

Bluetooth 5.0 kapcsolattal látták el, felvértezték optikai pulzus és véroxigén mérő szenzorral, lépésszámlálóval. Jelzi, ha hívásunk, üzenetünk, értesítésünk érkezik. A 180mAh kapacitású akkumulátora 7 napos használati idpt tesz lehetővé. Az előrendelői akcióban nayon olcsó, 16.99$-ba, azaz 5500 forintba kerül a Kospet M2 okosóra

Az olcsó Kospet M2 okosórát itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-FL1 ujjlenyomat olvasós lakat

 

A BlitzWolf új terméke egy cinkötvözetből készített lakat, amit nem kulccsal, hanem az ujjlenyomatunkat beolvasva nyithatunk ki. A leírás szerint -20 és +45 Celsius között képes működni, a 110mAh kapacitású akkumulátorával pedig akár 1 évig is használható. Ha lemerülne, akkor sincs gond, hiszen akár 40 perc alatt feltölthető.

Akár 20 ujjlenyomat is tárolható vele, így nem csak mi férhetünk hozzá. De ennek köszönhetően akár több ujjunkról is mintát vehetünk, hogy biztosra menjünk a nyitásnál. A BlitzWolf BW-FL1 ujjlenyomat olvasós lakat nagyon jó árazást kapott, csak 12.99$-ba, 4000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-FL1 ujjlenyomat olvasós lakatot itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5916306674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása