Megjelent az új BlitzWolf BW-HP3 vezeték nélküli fejhallgató

2020. december 03. 09:24 - nezdmitrendelszblog

Nem is olyan régen jelent meg a BW-HP2 fejhallgató, amit mi is kipróbálhattunk. Az új BlitzWolf BW-HP3 pedig a BW-HP2 és HP0 egyvelegének tűnik első ránézésre.

A BlitzWolf BW-HP3 Bluetooth fejhallgatónál a gyártó megmaradt az összecsukható kivitelnél. Ennek köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük. Beépített mikrofonját zajszűréssel látták el, így telefonálás közben jobban hallhatnak minket.

A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó BW-HP3 a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is támogatja. Az akkumulátorának kapacitása majdnem harmada a HP2-nek, hiszen itt egy 300mAh kapacitású akkumulátort kapunk. Ezt 1.5 óra alatt feltölthetjük és 10 órán át használhatjuk vezeték nélküli módban.

Természetesen nem csak vezeték nélküli módban, hanem vezetékkel is használhatjuk, mert 3.5 milliméteres jack csatlakozót is kapott, amihez egy jack-jack kábelt is kapunk. A BlitzWolf BW-HP3 olcsóbb, mint az elődje volt, de ezt a kisebb akkumulátornak is betudhajtuk. A BlitzWolf BW-HP3 26.99$-ba kerül, amely árat egyáltalán nem mondhatunk magasnak a maga 8200 forintjával.

A BlitzWolf BW-HP3 fülhallgatót itt találod meg

A nagy akkumulátoros BW-HP2 fejhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech BlitzWolf

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3216316558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása