Csak 55 ezer forint a Xiaomi Mijia G1 robotporszívó

2021. január 16. 18:17 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mijia_g1_header.JPG

A Xiaomi új robotporszívója az alacsony ársávban versenyez, hiszen mintegy 55.000 forintot kérnek érte. A jó hírnek folytatása is van, hiszen európai raktárból rendelhető, így plusz költségek nélkül és rövid szállítási idővel rendelhető meg.

xiaomi_mijia_g1_4.JPG

Ennek az alacsony árnak megfelelően nem kapunk végeláthatatlan kényelmi funkciókat, de legalább nem mondhatjuk rá azt, hogy drága lenne. A 2200Pa szívóerő megegyezik az ismert nagy testvér, Roborock S50 teljesítményével.

xiaomi_mijia_g1_3.JPG

xiaomi_mijia_g1_1.JPG

Portartállyal és egy 200 milliliter kapacitású víztartállyal rendelkezik, amit funkciótól függően helyezhetünk el benne, hogy épp felporszívózni vagy felmosni szeretnénk. 82 milliméteres magasságának köszönhetően akár az ágy alá is befér, így ott is felporszívózhat.

xiaomi_mijia_g1_2.JPG

xiaomi_mijia_g1.JPG

A robotporszívót WiFi kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunk segítségével is vezérelhetjük. 2500mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően maximum 90 percen keresztül használhatjuk. A takarítás végeztével vagy mielőtt takarítás vége előtt lemerülne, automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

xiaomi_mijia_g1_5.JPG

Nem csak a padló feltörlésére képes, hanem az elöl található két oldalsó forgó keféje mellett még egy alsó forgó fejjel is ellátták, ezzel pedig a szőnyeg szálai közül is képes kisöpörni és felszívni a port. A Xiaomi Mijia G1 robotporszívó megrendelhető a TomTop webáruházból európai (Germany) raktárából, ennek köszönhetően rövid szállítási idővel és áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Mijia G1 robotporszívót itt találod meg, a kóddal 179$-ért, azaz 55.000 forintért

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop Xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3416392494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása