Heti szemezgető 209.

2021. január 23. 19:04 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_109.jpg

Számtalan újdonság a heti szemezgetőben. Egyszerű autó belső világítás, olcsó mobiltelefon, marokerősítő és sok minden más is!

 

Yunmai Wrist Ball

 

Yunmai Wrist Ball

A csuklónk erősítésére szolgál a Yunmai Wrist Ball, amely kicsi, így bármikor nálunk lehet, illetve kéznél van. Használhatjuk akár munka vagy a legjobb, hogy még filmnézés közben is.

Yunmai Wrist Ball 1

A segítségével nem csak a csuklót, hanem a markunkat és az alkarunkat is erősíthetjük. A fekete és kék színben is választható labda belsejében egy gyorsan forgó súly található, amit ha felhúzunk, a csuklónk forgatásával tudjuk szabályozni a sebességét és így az erősségét is. A centrifugális erőnek és a beépített súlynak köszönhetően erősíthetjük vele a karunkat.

A Yunmai Wrist Balleurópai (CZ) raktárból rendelhető, így hamarabb is megérkezik hozzánk, mintha kínai raktárból rendelnénk meg. Az ára a kedvezmény kóddal 13,49$.

Kupon : BGHO868

 

___________________________________________________________

 

A Deerma DX700S porszívó

 

A Deerma DX700S hihetetlen könnyű, csak 2.2 kilogrammot nyom. 600W-os teljesítménnyel rendelkezik és az ultra mini mérete ellenére mégis 15Kpa szívóerőre képes.

Cserélhető fejjel rendelkezik, amit el is távolíthatunk róla, így a mérete is drasztikusan csökken. Ennek köszönhetően az autót is kitakaríthatjuk vele. A széles kefével ellátott toldófejjel akár a szőnyeget is kiporszívózhatjuk. Portartálya 800 milliliter kapacitású, amit egy mozdulattal eltávolíthatunk, és könnyen kiönthetjük belőle a felszívott port.

Természetesen HEPA filterrel is ellátták, hogy képes legyen a lehető legtöbb port megszűrni. Európai (Germany) raktáról rendelhető, így áfa és vámmentesen érkezik meg. A csatlakozójához a webáruház még egy átalakítót is mellékel. A porszívó így 49.99$-ba, azaz 15 ezer forintba kerül.

A Deerma DX700S porszívót itt találod meg

 

___________________________________________________________

 

Mini Xiaomi elektromos borotva

 

Mini Xiaomi elektromos borotva

A körkéses borotvájával újít a Xiaomi, amit kis méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetünk.

Mini Xiaomi elektromos borotva 1

A dupla acélpengés kialakítás mögött egy gyorsan forgó, 7200 fordulat/perc sebességgel működő motor található. IPX7 megoldásának köszönhetően még a víz sem okoz gondot neki. Az USB portján keresztül, 90 perc töltéssel 60 perc használatra elegendő energiával láthatjuk el. Ennek köszönhetően, ha ébredés után feltöltjük, még indulás előtt használhatjuk is.

A Xiaomi elektromos borotvája a kedvezmény kóddal csak 18.99$-ba kerül

Kupon : BGBTJU19

___________________________________________________________

 

Az olcsó Doogee X95 Pro mobiltelefon

 

Doogee X95 Pro 2

A Doogee X95 nálunk is járt teszten. Nagyon szerettük, mert remek árat kapott, bár az olcsóságnak megvolt az ára, hogy egy gyengécske hardvert kaptunk a pénzünkért. A Doogee X95 Pro sem egy erőgép, de sokat fejlődött az elődjéhez képest és a 4GB memóriával már egy használható, olcsó készüléket kapunk a pénzünkért.

Doogee X95 Pro display

A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nem a legnagyobb, de ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1200 x 540 pixeles felbontásért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk. Az elődjében is ez kapott helyet és ezért a pénzért kellemesen csalódtam benne.  A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, de még így is örülhetünk, hiszen 4GB memóriát és 32GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

Doogee X95 Pro cpu

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból egy fejlettebb, 28nm helyett már 12nm-en készülő MediaTek Helio A20 került bele, ami négy magos és a korábbi 1.3GHz helyett, maximálisan 1.8GHz-re képes.

Doogee X95 Pro camera 2

Nagyon jó hír, hogy a Doogee X95 Pro már a legújabb Android 10 rendszert futtatja. Természetesen hazai 4G (B20), GPS/Glonass/Beidou, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Doogee X95 Pro battery

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. A 79.99$-os árával pedig 24.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítás 3$-ba kerül. Így jobban megéri ezt a modellt választani, mint a 3 ezer forinttal olcsóbb sima X95 mobiltelefont.

A Doogee X95 Pro mobiltelefont itt találod meg

A kistesó pedig csak 69.99$-ba, 21 ezer forintba kerül

 

______________________________________________________

 

Lofans gőzölős tisztító

Lofans gőzölős tisztító 

A Lofans termékével egy otthoni gőzborotvát kapunk, amivel könnyen eltávolíthatók a makacs szennyeződések. Nincs szükség tisztítószerre, hiszen a forró gőzzel könnyedén tisztántartható a konyha és a fürdőszoba is.

Lofans gőzölős tisztító 2Lofans gőzölős tisztító 2

A 220ml kapacitású víztartályát tölthetjük fel, amivel 3Bar nyomáson távozik a 120 Celsius fokos forró gőz. Különböző cserélhető fejeket is kapunk a csomagban, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük. Ennek köszönhetően a tűzhelyet, a csempét tisztíthatunk, de akár a ruháinkat is felfrissíthetjük vele. A Lofans terméke kínai csatlakozóval rendelkezik, de 220V-on is működik, így egy átalakítóval idehaza is használható a gőztisztító.

A gőzborotva európai (CZ) raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentes. A kedvezmény kóddal 49.99$-ba kerül

Kupon : BGCZLPFGTR

___________________________________________________________

 

Mobil lázmérő a mobiltelefonunkhoz

Mobil lázmérő a mobiltelefonunkhoz

Apple és Android eszközzel is használhatjuk, így választhatjuk az USB Type-C és a Lightning csatlakozós modellt is. Az infravörös érzékelőnek köszönhetően másodpercek alatt elvégezhetjük a mérést, amit a kis kijelzőjén ki is jelez, hány Celsius fokot mért. Nincs szükség külön szoftverre, így a csatlakozó típust a mobiltelefonunkhoz választhatjuk meg.

Mobil lázmérő a mobiltelefonunkhoz

1-8 centiméteres távolságból végezhetjük a mérést, ami 1 másodperc alatt meg is történik. 32-42 Celsius fok közötti értéket képes mérni, így tökéletes lesz a testhőmérséklet mérésre. A kedvezmény kóddal csak 9.99$-ba kerül, így valóban nem mondhatjuk egy drága terméknek.

A lázmérőt itt találod meg

Kupon : BGJATD039

___________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-LT35 az autó belső világításának legegyszerűbb módja

 

A BlitzWolf BW-LT35 egy nagyon egyszerű, de annál ötletesebb megoldást talált ki arra, hogyan tudjuk feldobni az autónk belső világítását.

BlitzWolf BW-LT35 1

Természetesen ez nem váltja ki a belső világítás/olvasólámpa fényét, de hangulatvilágításnak kiváló. A felhelyezhető LED szalagok kellő hosszúak, hajlékonyak, hogy a lehető legkönnyebben elhelyezzük őket. Az energiát a szivargyújtón keresztül kapja. Vezérelhető a mellékelt távirányítóval és a Bluetooth kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunkkal is.

BlitzWolf BW-LT35 2

A 16 millió színből választható skálának köszönhetően valószínűleg mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. IP20 védettséggel látták el, különböző színsémákat választhatunk, van zene mód is, amit egyelőre homály fed, hogy mit is takarhat pontosan. A kedvezmény kóddal pedig csak 15.99$-ba kerül. Így valóban egy olcsó megoldás arra, hogy kialakítsuk az autónk belső világítását.

BlitzWolf BW-LT35 autóbelső világítás

Kedvezmény kód: BGWET67

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5916400866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása