Itt van a 4K felbontású FIMI Palm 2

2021. január 25. 07:44 - nezdmitrendelszblog

A FIMI nagyot újított a legújabb 4K felbontású mini kamerájával. A FIMI Palm 2 modellt teljesen átdolgozták, fejlettebb funkciókat kapott és megtartotta nagyon alacsony, 61 ezer forintos árát. Így valószínűleg most ez lehet a legjobb kamerás gimbal a piacon.

A 3 tengelyes gimbal átdolgozott motorjai a stabil és sima, remegésmentes felvételek rögzítésében lesz a segítségünkre. Azért, hogy ne maradjunk le semmiről sem és minden pillanatot rögzíteni tudjunk, ami csak a szemünk elé tárul, egy 128 fokos, széles látószögű lencsét kapunk. A FIMI Palm 2 is 4K UHD felbontásban  képes maximálisanrögzíteni a 100mpbs felvételeket, így egy gyors microSD memóriakártyára lesz szükségünk.

A beépített akkumulátora majdnem a háromszorosára nőtt az elődjéhez képest, így már egy 2600mAh kapacitású telep került bele, amivel a gyári adatok szerint akár 308 percig is használhatjuk. 2.4 és 5GHz-et is támogató WiFi kapcsolat is a rendelkezésünkre áll, hogy a kamerát összepárosíthassuk a mobiltelefonunkkal. A beépített mikrofonját már zajszűréssel is ellátták, de még egy jack csatlakozót is kapott, ha külső mikrofont szeretnénk használni.

A 4K felvételre képes Sony szenzor is újabb lett, amivel elérhető az arcfelismerés és a téma követés, akár 12 megapixeles fotókat is készíthetünk. A beépített kijelzője alatt egy négyirányú joystick is helyet kapott. A FIMI Palm 2 az előrendelői akcióban a kedvezmény kódunkkal 206.99$-ba (61.000 forintba) kerül. A TomTop a Duty Free Shipping szállítást ajánlja.

FIMI PALM 2 gimbal

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop fimi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3216402176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása