Heti szemezgető 215 – Az élet apró dolgai

2021. március 07. 15:49 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_115.jpg

Itt vagyunk a friss válogatással, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. FM transzmittert, szappanadagolót, fülhallgatót, párásítót és sok minden mást is.

Doogee CS1 okosóra

Doogee CS1 okosóra 1

Egy újabb olcsó okosóra az alsó szegmensből a Doogee jóvoltából. A Doogee CS1 a BlitzWolf okosórájához hasonlóan a Da Fit mobiltelefonos alkalmazásáthasználja. Az 1.4 colos érintőkijelzője 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik.

Doogee CS1 okosóra 1

Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik a mobiltelefonunkhoz, így értesítést kapunk a hívásokról, üznetekről, push értesítésekről. Ellátták alvásmonitorozással, optikai pulzusmérő szenzorral és 12 különféle sport módot ismert, amit mérhetünk vele. A 200mAh kapacitású akkumulátora 14 napos üzemidőre elegendő.

A Doogee CS1 25.59$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

________________________________________________________

B126 bluetooth 5.0 hangszórós óra

B126 bluetooth 5.0 rádiós hangszóró 1

A B126 egy 5 centiméter átmérőjű 5W-os hangszóróval rendelkező ébresztőóra, aminek az a különlegessége, hogy bluetooth kapcsolattal is ellátták.

B126 bluetooth 5.0 rádiós hangszóró 1

Egy méretes hangszerőszabályzóval is ellátták az idő kijelzés mellett. A telefonunkról rajta keresztül hallgathatjuk a zenéinket. Ezen kívül memóriakártya olvaslóval is rendelkezik, így akár erről is hallgathatjuk a kedvenc számainkat. USB Type-C porton keresztül láthajtuk el energiával, amin keresztül feltölthető az 1800mAh kapacitású akkumulátora, így még vezeték nélküli módban is használható.

A kedvezmény kóddal 14.99$-ba kerül a rádiós hangszóró

Kupon : BGCNUHGTSP

________________________________________________________

 90aa3312-d214-471d-b99d-a4284923889a.jpg

Egyre nagyobb teret hódítanak a vezeték nélküli fülhallgatók. Az Apple által elindult úton sok neves és kis gyártó is elindult már saját termékével. Nálunk is járt már BlitzWolf és Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató is. A T3 fülhallgató Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használ, aminek hatótávja maximálisan 10 méter lehet. Ez a modell a megszokottaktól eltérően más külsőt kapott, a T3 már inkább hasonlít az Apple AirPods-ra, mint a BlitzWolf FYE3-ra.

90aa3312-d214-471d-b99d-a4284923889a_1.jpg

A fülhallgató szára beépített mikrofonnal rendelkezik. A hosszított forma által, habár nem olyan sokkal, de egy kicsivel mégis közelebb kerül a mikrofon rész a szánkhoz, mint a driver mellé épített mikrofonos fülhallgatók esetében. A vezérléshez érintésérzékeny felületet kapunk, így csak meg kell érintenünk a fülhallgató külső felületét, hogy zeneszámot váltsunk, fogadjuk a bejövő hívásokat vagy szabályozzuk a hangerőt.

A vezeték nélküli QCY T3 TWS fülhallgatókban 60mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amiket a tárolódobozként is használatos töltőn keresztül láthatunk el energiával. Ez a kis doboz 600mAh kapacitással rendelkezik, így a két fülhallgatót 5 alkalommal tölthetjük fel teljesen általa, mielőtt magát a tartót töltenünk kellene az oldalán található microUSB porton keresztül. A fülhallgató 15.99$-ba (~5000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

QCY T3 TWS bluetooth 5.0 fülhallgató

Kupon : BGSK801

________________________________________________________

BlitzWolf BW-FUN3 WiFi-s aromaterápiás párásító

BlitzWolf BW-FUN3 WiFi-s aromaterápiás párásító 1 A BlitzWolf BW-FUN3 okos aromaterápiás párásító előnye, hogy illóolajat is használhatunk, így aromaterápiás hidegpárásítóként funkcionál. A 400milliliteres kapacitással rendelkezik. Az elöl található tekerőgombnak köszönhetően beállítható a párásítás intenzitása, ami a legkisebb fokozaton 100, míg a legnagyobbra állítva 300ml folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként. Természetesen van éjszakai mód is, hogy a halk működés is garantált legyen.

BlitzWolf BW-FUN3 WiFi-s aromaterápiás párásító 1

A mobiltelefonos BlitzWolf alkalmazás (kompatibilis a Tuya/Smart Life platformmal is) segítségével állíthatunk időzítést 1, 3 és 6 órára, megadhatjuk a párásítás erősségét és a választható világítás is.

A 400 milliliteres kapacitásnak köszönhetően 10 órán keresztül használhatjuk. A vízbe pedig illóolajat is csepegtethetünk, hogy teljes legyen az aromaterápiás élmény. Az okos párásító a kedvezmény kóddal 36.99$-ba, azaz 11 ezer forintba kerül, amit európai (CZ) raktárból  áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A BlitzWolf BW-FUN3 400 milliliteres aromaterápiás okos párásítót itt találod meg

Kupon : BGBWFUN3RF

________________________________________________________

BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló

BlitzWolf BW-FD3 2

A BlitzWolf nem új szereplő az automata szappanadagoló készülékeket gyárók sorában sem. A BlitzWolf BW-FD3 mégis újítást hozott, hiszen itt már nem kell bajlódnunk az elemcserével, mert a beépített akkumulátorát USB porton keresztül tölthetjük fel és már két fázisú adagolásra is képes.

Az infravörös érzékelővel ellátott automata szappanadagolónál a gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt habszappan adagunkat. Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD3 megnövelt, 300 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez habszappant használhatunk. De ha spórolni szeretnénk, nyugodtan használhatunk bármilyen folyékony szappant is, csak vízzel hígítsuk fel 1:4 arányban. Az új szappanadagoló már két funkciót is kapott, amivel az előre meghatározott  0.9 vagy 1.2 grammnyi habszappan adagot juttathat a kezünkbe.

BlitzWolf BW-FD3 3

A szerencsére már nincs szükség elemekre, a microUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát, ami 1200nAh kapacitással rendelkezik, amivel akár 6 hónapon át is használhatjuk egy feltöltéssel.

BlitzWolf BW-FD3 1

A BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló 4800 forintba kerül, amit itt találsz meg

________________________________________________________

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 4

Az új BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter minden igényt kielégít, amit egy ilyen termék tudhat. Zenelejátszás, telefonálás, mobiltelefon töltés, hogy egy többfunkciós eszközként tekinthessünk rá.

A szivargyújtóba helyezve máris feltölthetjük róla a telefonunkat, amihez egy szabványos USB és egy Type-C portot is kapunk. Támogatja a gyorstöltést is, így maximum 18W-al láthatjuk el a telefonunkat vagy a tölteni kívánt eszközünket. Még egy USB-s foglalatot is kapott, ám ez csak maximum 5V/1A teljesítményt képes leadni, de ez alkalmas pendrive-ok fogadására, hogy lejátszassuk róla az mp3, wma, flac fájljainkat.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter header

Az FM transzmitter használatához csak rá kell hangolnunk az autórádiót és máris telefonálhatunk az autó hifi rendszerére kötött eszközzel. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így nem kell a mobiltelefont a kezünkben tartani, hanem nyugodtan telefonálhatunk vezetés közben is.

MircoSD kártyaolvasót már nem kapott, de nem hiszem, hogy eddig is sokan használták volna. Viszont kapott hangulatfényt is, így 7 különböző színből választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 2

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter nagyon jó választásnak tűnik és szerencsére nem is drága, hiszen 13$-ba, azaz 4000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmittert itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1016453158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása