Ismét európai raktárból vásárolható meg a Walking Pad R1 Pro futópad

2021. május 09. 13:06 - nezdmitrendelszblog

walking_pad_r1_pro_futopad_header.JPG

A Xiaomi égisze alatt is megjelent gyaloglópad felturbózott változata a Walking Pad R1 Pro, amin már futhatunk is, hiszen maximum 10km/h sebességre is felgyorsíthatunk.

walking_pad_r1_pro_futopad_5.JPG

A Walking Pad R1 Pro esetében is megmaradt az összecsukható kivitel, így még egy kisebb lakásban is helyet szoríthatunk neki. A mostani időszakban azt hiszen sokaknak jól jöhet, hogy nem lehet csak úgy kimenni az utcára és a hideg idő miatt is nehezebb a szabadtéri futás.

walking_pad_r1_pro_futopad_1.JPG

A sebességtartomány 0,5-10km/h között változtatható, de a jól megszokott 6km/h sebesség mellett, amit a korábbi modell tudott, most már gyors iramban is futhatunk rajta. Mobiltelefonos alkalmazással is vezérelhetjük, de a mellékelt távirányítót a csuklónkra erősíthető pánttal a kezünkben is tarthatjuk, hogy változtathassunk a sebesség fokozaton.

walking_pad_r1_pro_futopad_2.JPG

walking_pad_r1_pro_futopad_4.JPG

A szénkefe nélküli motorral ellátott Walking Pad R1 Pro kinyitva 150 x 72 x 90, míg összecsukva 98 x72 x 15.5 centiméteres mérettel rendelkezik.

walking_pad_r1_pro_futopad.JPG

walking_pad_r1_pro_futopad_3.JPG

A Walking Pad R1 Pro a TomTop európai raktárából rendelhető meg, így áfa és vámmentesen, rövid időn belül megérkezik. A Walking Pad R1 Pro 559$-ba, azaz 166 ezer forintba kerül.

A Walking Pad R1 Pro futópadot itt találod meg

Kupon: WPR1

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4716527072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása