Ez aztán az olcsó fotós lámpa felszerelés – 14 ezerbe kerül a komplett szett

2021. június 29. 19:53 - nezdmitrendelszblog

andoer_1_2.JPG

Az Andoer nem új belépő a fotós kiegészítők piacán. A TomTop európai raktárának köszönhetően pedig sokszor a kínai raktáras terméknél is olcsóbban szerezhető be az áfa/vámmentes kiegészítőik.

andoer

A jelenlegi szettben két ernyős lámpa található, a mellékelt fényforrásokkal együtt, de ehhez még állványt és táskát is kapunk, hogy teljes legyen az összeállítás.

Fotózáshoz kell a nagy teljesítményű fényforrás, így a két izzó 135 wattal dolgozik. Színhőmérsékletük 5500 Kelvin fok. Természetesen 220V-os hálózatról üzemelnek, amihez EU csatlakozót mellékelnek.

andoer 3

Az állvány 60-200 centiméter magasság között állítható, hogy megtaláljuk a fotózáshoz a lehető legmegfelelőbb magasságot és dőlésszöget. Nem csak két ernyőt, állványt, LED égőt, hanem hordtáskát is kapunk, amivel így a szett összesen 47$-ba, azaz 14 ezer forintba kerül. Németországi raktárból küldik, így áfa és vámmentes.

Az Andoer szettet itt találod meg

Érdemes megnézni a többi összeállítást is, mert remek áron találhattok jóval több kiegészítővel ellátott összeállításokat

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop andoer

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1716608376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása