Európai raktárból csak 66 ezer forint a Niubility N1 elektromos roller

2021. szeptember 12. 14:04 - nezdmitrendelszblog

Most a TomTop lepett meg minket egy hírrel, miszerint ők kezdik el árusítani a NIUBILITY N1 elektromos rollert, amelynek különlegessége a 25km/h végsebesség, az alacsony ár és az, hogy áfa és vámmentesen rendelhető meg.

250W teljesítményű elektromos motorjával képes elérni a már említett végsebességet. A Xiaomi elektromos rollereiből ismerős funkciót is megkapta, így az első kereket E-ABS elektromos, míg a hátsó kereket tárcsafékkel szerelték.

A NIUBILITY N1 terhelhetősége maximum 120 kilogramm. Természetesen itt is súlyfüggő, hogy milyen távolságot képes megtenni velünk, de a maximum 25 kilométer lehet. Szinte teljes egészében egy Xiaomi klónról van szó, hiszen még a kereket megjelenése és a kormányon található kezelőszerv is megegyezik a nagy kínai gyártó termékével. Így kapunk digitális akkumulátor kapacitás kijelzést és sebességmérőt, illetve első és hátsó LED lámpákat is.

A kerekek itt is levegővel teltek, a NIUBILITY N1 összecsukásához pedig csak pár másodpercre van szükség, így bármikor berakhatjuk az autó csomagtartójába vagy felszállhatunk vele egy tömegközlekedési eszközre.

A NIUBILITY N1 szerencsére egyáltalán nem drága, hiszen a kedvezmény kóddal 219$-ba, azaz 66.000 forintba kerül. Németországi (Germany) raktárból rendelhetjük meg, így áfa és vámmentesen vásárolható meg

A NIUBILITY N1 elektromos rollert itt találod meg

Kedvezmény kód: TTN1

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9816686722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása