Amikor a kisebb néha jobb - Liven G-5 olajmentes sütő teszt

2021. szeptember 19. 14:50 - nezdmitrendelszblog

Liven G5 (1 of 9)

A Liven G-5 előnye az olajmentes sütés, kevesebb illatanyag és kis méret, ami remek választássá teszi egyedül élőknek vagy pároknak egyaránt.

A Liven G-5 olyan csomagolása is már olyan, ami megállná a helyét bármelyik bevásárlóközpont polcán is. A zöld dobozon belül, mivel igazi kínai termékről beszélünk, a több oldalas leírás is kínai nyelvű. De ez nem akadály, hiszen a sütő használata pofonegyszerű. Tartozékként még egy szilikon fejű csipeszt is kapunk, megkönnyítve az ételek behelyezését és kivételét.

Liven G5 (4 of 9)

A kis sütő letisztult formát kapott, amolyan faékegyszerűségű megjelenéssel. Az oldalai lekerekítettek, a felső rész pedig síkegyenes az edzett üvegfelületnek köszönhetően, ahol a kijelzőt és az érintésérzékeny gombokat találjuk.

Liven G5 (3 of 9)

A Liven G-5 kosarának kapacitása 2.5 literes, a kisebb kapacitás megmutatkozik a méretén is. A 28.1 x 23 x 29 centiméteres méretek mellé 3 kilogrammos súly párosul. A leírásában szerepelt, hogy nem európai szabványú aljzattal érkezik, de sebaj, egy átalakító és már használhatjuk is, hiszen a 220V-os hálózaton is működik.

Ahogyan minden hasonló eszköznél is, az olajmentes sütéshez pofonegyszerű metódust használnak. A kosár rész felett egy spirális fűtőszál található, ami előállítja a kellő hőmennyiséget, felette pedig egy ventilátor forgatja és fújja a levegőt minden irányba, hogy a belehelyezett ételeket 360 fokban körbejárhassa.

Liven G5 (5 of 9)

A sütő 2.5 literes kapacitása által egy főre kiválóan lehet benne sültkrumplit sütni, mellette pedig akár csirkeszárnyakat is betehetünk. Ha két főre szeretnénk ilyen ételt készíteni, akkor már ügyeskednünk kell és elsőre a körettel kell végeznünk, utána a hússal, ha mindketten nagyétkűek vagyunk. Egy kicsit csalhatunk is, ahogyan én is teszem és egy olaj spray segítségével egy kis mennyiséget a sütni kívánt ételekre fújhatunk, de ezt akár el is hagyhatjuk.

A forrólevegős sütő tetején találjuk az érintésérzékeny gombokat, amivel kiválasztható, hogy milyen ételt készítsünk benne. De természetesen nem csak a fedlapon találhatóakat, hanem bármilyen mást is megsüthetünk benne. Kiválaszthatjuk a hőfokot és sütési időt is. Menet közben könnyedén ellenőrizhetjük, hogy áll az ételek sülése. Ehhez csak ki kell húznunk a kosarat, a sütő automatikusan megáll, visszahelyezve újraindul. Ez jól jön sültkrumpli sütésekor, amikor nem árt, ha bizonyos időközönként összerázzuk a sülni való burgonyát.

A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyedén tisztántarthatjuk a kosarat. Az alsó rész kivehető, hogy ne süljenek oda az ételek a kosár aljához, hanem teljesen körbejárja a forró levegő. Használat után pedig könnyedén elmosható.

Milyen lett a Liven G-5?

A használata pofonegyszerű, a működésében nincs hiba, megjelenését tekintve pedig még fel is dobhatja a konyha enteriőrt.

A Liven G-5 olajmentes sütő a kedvezmény kóddal az áfa/vámmentes európai raktárból 83.99$-ba (25.500 forintba kerül)

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB...

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop liven

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7816693632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása