Heti szemezgető 241. – Az élet apró dolgai

2021. szeptember 19. 14:41 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_127_1.jpg

Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. A Xiaomi legújabb táblagépe, mobiltelefonok, forró levegős sütő és sok minden más is.

 

Bakeey A3 mikrofont mobiltelefonokhoz Type-C porttal

A Bakeey új kiegészítője egy hangrögzítésre, interjúra vagy akár telefonos játék streamre is használható.

A dokkolója Type-C porton keresztül csatlakozik a telefonhoz, a mikrofon pedig vezeték nélküli technológiát használ a kommunikációhoz. A hatótávolság maximum 20 méter lehet. A zajcsökkentésért szivacs borítást kapott. Ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a viselése.

A Bakeey A3 mikrofon 17.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

_________________________________________________________

NIUBILITY N1 elektromos roller

250W teljesítményű elektromos motorjával képes elérni a már említett végsebességet. A Xiaomi elektromos rollereiből ismerős funkciót is megkapta, így az első kereket E-ABS elektromos, míg a hátsó kereket tárcsafékkel szerelték.

A NIUBILITY N1 terhelhetősége maximum 120 kilogramm. Természetesen itt is súlyfüggő, hogy milyen távolságot képes megtenni velünk, de a maximum 25 kilométer lehet. Szinte teljes egészében egy Xiaomi klónról van szó, hiszen még a kereket megjelenése és a kormányon található kezelőszerv is megegyezik a nagy kínai gyártó termékével. Így kapunk digitális akkumulátor kapacitás kijelzést és sebességmérőt, illetve első és hátsó LED lámpákat is.

A kerekek itt is levegővel teltek, a NIUBILITY N1 összecsukásához pedig csak pár másodpercre van szükség, így bármikor berakhatjuk az autó csomagtartójába vagy felszállhatunk vele egy tömegközlekedési eszközre.

A NIUBILITY N1 szerencsére egyáltalán nem drága, hiszen a kedvezmény kóddal 299$-ba, azaz 89.000 forintba kerül. Csehországi (CZ) raktárból rendelhetjük meg, így áfa és vámmentesen vásárolható meg

A NIUBILITY N1 elektromos rollert itt találod meg

_________________________________________________________

Megérkezett az új Ulefone Armor 12

A 8GB mennyiségű memória sosem fog betelni, ahogy a 128GB méretű tárhely sem, ami mellé a MediaTek Dimensity 700 processzor teszi fel az „i”-re a pontot, ami az AnTuTu benchmarkban 294000 körüli pontszámra képes. Ez a teljesítmény pedig minden mai mobiltelefonos játék futtatásához elegendő. A grafikai feladatokat pedig az ARM G75 MC2-re bízták.

A 6.52 colos kijelző 1600 x 720 pixeles felbontással büszkélkedhet, aminek felső részében egy 16 megapixeles szelfi kamera található. A hátlapon a fő kamera 48 megapixeles, amivel elérhető a nagylátószögű mód, de kapunk egy 8 megapixeles és 2+2 megapixeles optikát is.

A telefon ellenáll a pornak, víznek és a szélsőséges hőmérsékletnek is, emellett ütésálló. Az 8500mAh kapacitású akkumulátorát akár 18W teljesítménnyel is tölthetjük az európai szabványú adapterének köszönhetően. Ezen kívül pedig támogatja a 15 wattos vezeték nélküli töltést is.

A telefon támogatja a GPS, Glonass, Galileo, Beiduo műholdakat is, de ezek mellett 2.4 és 5GHz WiFi, Bluetooth 5.2, NFC, B20-as 4G és 5G hálózat kezelésre is képes, ami még jobban kiemeli a társai közül. A mobil már az új Android 11 rendszerrel rendelkezik, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. A Ulefone Armor 12 369$-ba kerül az akció ideje alatt, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Megérkezett az új Ulefone Armor 12

_________________________________________________________

BlitzHome® BH-AO1 forrólevegős sütő

A BlitzWolf legújabb modellje már nem kosaras megoldású, hanem olyan, mint egy kisméretű sütő. A rácsaira szinte bármit betehetünk, amit el kívánunk készíteni, legyen az sütemény, húsok, zöldségek vagy bármilyen más étel.

Kis méretének köszönhetően akár egy mini albérletben is jó választás lehet, ahol nincs sütőnk, ezzel a kis eszközzel kiválthatjuk azt. Különlegessége, hogy érintésérzékeny vezérlésre képes, ami mellett még mobiltelefonos alkalmazást is kapunk, amivel sokkal könnyebb lehet a használata.

Akár még grillcsirkét is készíthetünk benne, mert egy forgó nyárs is helyet kapott benne. Amivel máris többet tud, mint egy sima sütő.

BlitzHome® BH-AO1 forrólevegős sütő

_________________________________________________________

 

UMIDIGI A11 Pro Max mobiltelefon

UMIDIGI A11 Pro Max

A telefon a MediaTek Helio G80-at használja. A 8 magos CPU maximálisan 2.0GHz-en jár, ami az ismert AnTuTu benchmarkban 180000 körüli pontszámra képes, ami egyáltalán nem mondható rossznak a kategóriában. Memóriából a jelenlegi modellben 4GB-ot, tárhelyből pedig 128GB-ot kapunk. De a gyártó készített egy 8GB/128GB-os változatot is. Természetesen használhatunk memóriakártyát is, egészen 256GB-os méretig.

UMIDIGI A11 Pro Max 1

Az UMIDIGI A11 Pro Max az Android 11 rendszert futtatja, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a Type-C portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel az 5150mAh kapacitású akkumulátorát. A biztonságos használatért nem csak az arcazonosítás felel, hanem egy oldalsó ujjlenyomat olvasó szenzort is kapott.

 

A 6.8 colos megjelenítő méretes, felbontása 2460 x 1080 pixel. Két nano SIM kártyát használhatunk és elérhető a B20-as 4G hálózat is. A SIM tálcára nem csak SIM, hanem microSD memóriakártya is tehető, egészen 256GB-os méretig.

Az előlapi kamera felbontása 24 megapixeles. Ám a hátlap sokkal érdekesebb lett. Itt találjuk meg a 48 megapixeles fő kamerát, amit egy 16 megapixeles nagylátószögű és egy 2 megapixeles mélységélességgel ellátott fotók készítésére szolgáló optika egészít ki. A nagy durranás a vékony LED villanósor alatti infravörös szenzor, amivel lehetőségünk van a testhőmérséklet mérésére. Mégpedig úgy, hogy a készüléket csak pár centiméterre kell tartanunk a mérni kívánt személy homlokától.

A 4/128GB-os modell 149$-ba, azaz kevesebb, mint 45 ezer forintba kerül és a 8/128GB-os modellért is csak 169.99$-t kérnek (51 ezer forint). Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Az UMIDIGI A11 Pro Max mobiltelefont itt találod meg

UMIDIGI A11 Pro Max 8GB/128GB

_________________________________________________________

Xiaomi Mi Pad 5 táblag

A Xiaomi Pad 5 táblagépet nagy várakozás övezte. Most itt van az európai piacra is szánt Global Version modell, ami a csúcshardvere ellenére egész jó árcédulával rendelkezik. A vásárlást megkönnyíti, hogy európai raktárból rendelhető, így teljesen áfa/vámmentesen érkezik meg.

 xiaomi pad 5

Megint a Goboo.com webáruház volt, aki hivatalos forgalmazóként először vette fel a kínálatába a tabletet. A 299€ összegű gép átszámolva 105.000 forintba kerül. Először egy 20€ összegű foglalót kell letenni a gépre, majd szeptember 23-25 között kell kiegyenlíteni a maradék 279€-t.

Az új Xiaomi Mi Pad 5 a Snapdragon™ 860 processzorát használja, ami egyáltalán nem mondható lassúnak. Az AnTuTu benchmarkban a 8 magos processzor 450000 körüli pontszámra képes. Mellé 6GB memóriát kapunk, a belső tárhelyének mérete 128GB, ami egy gyors UFS3.1-es tárhely. De a fekete és fehér színben választható modellből a 256GB-os verzió is elérhető.

xiaomi pad 5 2

A 4 hangszóróval szerelt modell egy 8720mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami támogatja a 33 wattos gyorstöltést is és rendelkezik Dolby Vision/Dolby Atmos támogatással is. A 11 colos Xiaomi Mi Pad 5 2560 x 1600 WQHD+ felbontással rendelkezik és 120Hz-es képfrissítést is kapott.

xiaomi pad 5 1

Van Bluetooth 5.0 és 11a/b/c/g/n/ac/2×2Wi-Fi MIMO WiFi is. A Type-C csatlakozós modell 8 megapixeles előlapi kamerát és 13 megapixeles hátlapi kamerát kapott. Méretei 254.69 x 166.25 x 6.85 milliméter, súlya 511 gramm. A Xiaomi Pad 5 egy óriási generációs ugrás a gyártó előző generációjához képest. A 105.000 forintos árcédula elsőre talán soknak tűnhet, de ez már a Global Version modell, azaz az európai piacra is szánt variáns, amivel a remek hardveres képességeinek hála több évre is tervezhetünk.

A Xiaomi Mi Pad 5 táblagépet itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016693628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása