Niubility N2 - Elektromos rollert olcsón, EU raktárból

2021. szeptember 19. 15:08 - nezdmitrendelszblog

A TomTop-nál remek áron van a 25km/h sebességre képes NIUBILITY N2 elektromos roller, ami 85 ezer forintba kerül és az áfa/vámmentes európai raktárból rendelhető meg.

350W teljesítményű elektromos motorjával képes elérni a már említett végsebességet. Az első keréknél elektromos fékkel, míg a hátsó kereket tárcsafékkel szerelték.

A NIUBILITY N2 terhelhetősége maximum 120 kilogramm. Természetesen itt is súlyfüggő, hogy milyen távolságot képes megtenni velünk, de a maximum 27-32 kilométer lehet, a maximális sebesség pedig 25km/h. Elöl egy fehér, míg hátul egy piros színnel világító LED lámpát kapunk.

A kerekek itt is levegővel teltek, a NIUBILITY N2 összecsukásához pedig csak pár másodpercre van szükség, így bármikor berakhatjuk az autó csomagtartójába vagy felszállhatunk vele egy tömegközlekedési eszközre.

A NIUBILITY N2 szerencsére egyáltalán nem drága, hiszen a kedvezmény kóddal 283$-ba, azaz 85000 forintba kerül. Németországi (Germany) raktárból rendelhetjük meg, így áfa és vámmentesen vásárolható meg

A NIUBILITY N elektromos rollert itt találod meg

Kedvezmény kód: NBN2

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr416693642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása