Ez az olcsó Smart Air Fryer európai raktárból rendelhető

2021. szeptember 26. 10:14 - nezdmitrendelszblog

smart_air_fryer_1.jpgAz olajmentes, forrólevegős sütő segítségével akár olaj és zsír nélkül készíthetünk el különböző ételeket.

smart_air_fryer.jpg

Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a fekete-fehér színkombináció biztosítja, amely fel is dobhatja a konyhai enteriőrt.

A 3.5 liter kapacitású kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

smart_air_fryer_3.jpg 

Az elején található OLED kijelzős tekerővel választható ki a sütési idő és a hőmérséklet is. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A Silencare SC-K505W olajmentes forrólevegős sütő 33.9 x 24.96 x 29.89 centiméteres mérettel rendelkezik.

smart_air_fryer_2.jpg

A Smart Air Fryer az oldal le0rása szerint együttműködödik a Mi Home appal, amin különböző főzési opciókat is kapunk. Mivel a kínai piacra szánták a terméket, ezért be kell hozzá szereznünk egy csatlakozó átalakítót, de a termék működik a hazai 220V-os hálózaton is.

A Smart Air Fryer a Cafago európai (Germany) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 82$-ért, azaz körülbelül 25.000 forintért szerezhetjük be.

A Smart Air Fryer olajmentes, forrólevegős sütőt itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi cafago

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3416700708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása