Most igazán olcsó lett a Xiaomi WalkingPad C1 gyaloglópad

2021. december 01. 16:09 - nezdmitrendelszblog

Az utóbbi időben önkéntelenül is beszorultunk a négy fal közé. Ilyenkor jöhet jól a Xiaomi WalkingPad C1, amivel nem kell hagynunk, hogy eltunyuljunk, máris sétálhatunk vagy kocoghatunk a lakásban.

A Xiaomi egy otthon bármikor használható sétapaddal jelentkezett a tavalyi évben. Szerencsére a kezdeti magas ár mostanra mérséklődött. és már jóval barátibb áron szerezhetőbe a WalkingPad C1. Ha kint rossz idő van, vagy épp nem mehetünk ki, esetleg nem akarunk kimenni az utcára, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/h tempóra is képes a Xiaomi WalkingPad C1, így még egy kis kocogásra is lehetőségünk van.

Az összecsukható kialakítása révén nem foglal sok helyet a 85.5 x 52.8 x 14.55 centiméteres méretével. A használatában segítségünkre lesz az elöl található két kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk a Xiaomi WalkingPad C1-et. Mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik. Választhatunk manuális és automata mód között, ilyenkor egy külön edzésterv szerinti programot futtat le, különböző sebességi fokozatokkal. A sétapad maximális terhelhetősége 90 kilogramm. A legkisebb sebesség 0.5, a legnagyobb pedig 6km/h lehet.

A Xiaomi WalkingPad C1 a TomTop európai (Germany) raktárában 259.99$-ba (~84.000 forintba) kerül, amit így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhetünk meg

A Xiaomi WalkingPad C1 sétapadot itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop Xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4316770548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása