Happyrun HR365MAX elektromos roller 35 kilométeres hatótávval és alacsony árral

2021. december 03. 15:43 - nezdmitrendelszblog

A fekete festésen jól néz ki a citromsárga színezés, ami feldobja a Happyrun HR365MAX külsejét.

Defekttől nem kell tartani, ha ezt a rollert választjuk, mert nem levegővel teli kerekeket kapunk, hanem egy tömör, ámde lyukacsos modellt, ami ezzel biztosítja a tartósságot és a rugózást.

Az első kerékbe épített elektromos motor 350W teljesítményre képes, a végsebesség 25km/h lehet. A kormányról kiválaszthatók a kívánt sebességi fokozatok, amivel 10, 20 és 25km/h tempót válaszhatunk ki.

Teljes feltöltéssel akár 35 kilométert is megtehetünk vele és nem csak az áfa és vámmentes EU raktárból rendelhető meg a roller, hanem EU csatlakozóval látták el. Elöl elektromos motorfék, hátul pedig tárcsaféket kapunk. A kormányon akkumulátor kapacitás kijelzés mellett látható a bluetooth kapcsolat és a világítás visszajelzés is, hiszen első és hátsó lámpával is ellátták. Oldalsó kitámasztót kapunk és a Happyrun HR365MAX természetesen összecsukható, hogy kézben könnyen mozgatható legyen.

A Happyrun HR365MAX elektromos roller a németországi raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, amit ingyenes szállítással küldenek, méghozzá csak 83000 forintba kerül.

Happyrun HR365MAX elektromos roller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3216772862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása