Olcsóbb lett az EU raktáras VIOMI V3 okos robotporszívó

2021. december 07. 15:48 - nezdmitrendelszblog

Olcsóbb lett a VIOMI V3 robotporszívó, ami az okos funkcióival teletömve segít a mindennapjaink során, hogy tisztán tartsuk a házunkat, lakásunka

 

A Viomi V3 külsejét nézve elegáns fekete zongoralakk kivitelt kapott. A tetején az LDS (Laser Distance Sensor) szenzort találjuk. Ez felel azért, hogy a robotporszívó „lássa” merre jár. Képes letapogatni a környezetét a 360 fokban forgó fejnek köszönhetően és egy térképet is kirajzolni valós időben, ami alapján tájékozódni tud. Így kerülve el az akadályokat és ennek köszönhetően felméri a lakás vagy szoba adottságait, így sokkal gyorsabban képes kitakarítani.

A Viomi V3 robotporszívón ütköző is található. Ezt és a gép alját is szenzorokkal látták el, hogy ne menjen neki a tárgyaknak és a lépcső széléről se essen le. A kis takarító robot 2 centiméteres magasságig megbirkózik az akadályokkal, így a szőnyegre is képes felmenni, és az alacsonyabb küszöbökön is képes átjutni. A fedelét felnyitva találjuk az 550 ml-es porgyűjtő tartályt, az aljára pedig egy víztartályt is feltehetünk. Így egyszerre képes porszívózni és felmosni.

Nem csak oldalsó kefét, hanem az alján található forgó kefét is kapunk, amivel a szőnyegünket tarthatjuk tisztán. A Viomi V3 Mi Home alkalmazással rendelkezik, amellyel teljesen testre szabható a robot. Beállítható, hogy mikor takarítson, a telefonról irányíthatjuk, de az LDS szenzor által látott képet is megnézhetjük a mobilunkon. A Viomi V3 a kedvezmény kóddal 278$-ba (90.500 forintba) kerül. A Germany raktárból pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Viomi V3 robotporszívót itt találod meg

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB...

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop viomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3716776194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása