Lézeres vágó és gravírozó európai raktárból - ATOMSTACK A5 Pro

2022. január 18. 20:08 - nezdmitrendelszblog

atomstack_a5_pro_header.JPG

A 3D nyomtatók után a lézeres gravírozók is egyre szélesebb körben terjednek. Így már nem csak egy céghez besétálva és x ezer forintot kifizetve lehet emléktárgyunk, ajándékunk, hanem ezeket akár otthon is elkészíthetjük, az ATOMSTACK A5 Pro lézeres gravírozóval.

Az ATOMSTACK A5 Pro vágási/gravírozási felülete 41 x 40centiméter. Az erős, 40W teljesítményre képes Az ATOMSTACK a nagy teljesítményű lézerfejjel sokkal több átmenettel képes dolgozni, mint a gyengébb lézerek. Nem csak gravírozásra, hanem vágásra is alkalmas, így kartont, vékony műanyag vagy farostlemezt  is vághatunk vele.

Gravírozáshoz számtalan anyagot használhatunk, legyen az fa, bambusz, karton, műanyag, bőr és fém is lehet, így akár késekre is gravírozhatunk. Támogatja az NC, DXF, BMP, JPG, PNG fájlokat is.

A gép úgy került kialakításra, hogy 10-20 perc alatt összeszerelhető legyen. Az ATOMSTACK gravírozó EU csatlakozóval érkezik, így nincs szükségünk semmilyen adapterre vagy átalakítóra.

Az ATOMSTACK A5 Pro lézer vágó és gravírozó 279.99$-ba, azaz mintegy 88.000 forintba kerül, amit a TomTop németországi raktárából áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Kedvezmény kód: AT5PRO

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9016817806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása