Megnövelt kijelzővel és nagyobb akkumulátorral rendelkezik a Mi Band 7 Pro

2022. július 20. 19:43 - nezdmitrendelszblog

A Mi Band 7 Pro az elődjénél megszokott külsőt viszi tovább, de egy kis kijelző növekedést alkalmaztak a Xiaomi mérnökei és az akku is nagyobb let

A szilikon szíj is ismerős lehet, újra szabadon variálhatjuk majd a színeket és megmaradt a mágnesesen csatlakoztatható töltőkábel is. Az AMOLED kijelző mérete és felbontása nőtt egy keveset, hiszen 1.64 colra hízott és 280x456 pixelt kapunk. A gyártói adatok szerint a Mi Band 7 Pro a 7-es modell 180mAh helyett már 235mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amivel 13 napos idő hozható ki belőle. Ez a Mi Band 7 Pro modell most sem tartalmaz magyar nyelvű felületet, ahogyan a korábbi széria tagjai sem.

Az okoskarkötő Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 120 sport mód mellett stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

Megmaradt az 5ATM vízállóság, van NFC, de ezt még nem lehet tudni, hogy idehaza fizetésre is alkalmas és van GPS is GPS, GLONASS, Galileo, QZ5S kezeléssel. modult most sem kapunk.

A Xiaomi Mi Band 7 Pro okoskarkötőt itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1617887577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása