Csak 5900 forint a HONOR Band 5 Basketball Version okoskarkötő, ami a talp dőlésszögét is méri

2022. július 24. 18:26 - nezdmitrendelszblog

A Huawei égisze alatt tevékenykedő Honor széria 5. tagja jelent meg nem is olyan régen. A PMOLED kijelzős oksokarkötő remek árazással rendelkezik.

A Band 5 csupán 13 grammot nyom a mérlegen, a kis akkumulátora 77mAh kapacitású, ami a gyártói adatok szerint használattól függően akár 14 napos használatra elegendő. A megjelenítő egy PMOLED panel, ami 88 x 48 pixeles felbontással rendelkezik. Az okoskarkötő Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonunkhoz. A segítségével képes hívás és üzenet mellett alkalmazásértesítésre is.

5 ATM vízállósággal rendelkezik, méri a lépésünket, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát. Van hívás és üzenet értesítés, ébresztő. Pulzusmérő szenzorral nem rendelkezik, ami elsőre talán furcsának tűnhet, de az eszközt úgy alakították ki, hogy a cipőnkre is felerősíthessük. Ennek pedig külön funkciói is vannak, így a lépés gyakoriságát, a lépések hosszát, a talajra érkezés típusát, a talp dőlésszögét, tehát olyan dolgokat, amiket sok okoskarkötő még hírből sem ismer.

Szerencsére alacsony árazást kapott a kuponnal, így ezzel csak 14.99$-ba kerül az okoskarkötő.

A HONOR Band 5 Basketball Version okoskarkötőt itt találod meg

Kupon:FFHONB5

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8417890005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása