Heti szemezgető 289. - Az élet apró dolgai

2022. szeptember 25. 10:51 - nezdmitrendelszblog

Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Olcsó 5Ghz USB WiFi, ANC fülhallgató, mindent feltöltő adapter, de még USB-s cumisüveg melegítőt is találtunk.

COMFAST USB 600mbps WiFi vevő

A COMFAST USB 600mbps WiFi vevő vevő a 2.4 és 5GHz-es frekvenciát is támogatja, így az elérhető maximális sebesség akár 600Mbps is lehet.

A titkosításról a WEP Encryption, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA/WPA2 protokoll gondoskodik és nem csak  Windows 10, hanem MacOS operációs rendszerrel is kompatibilis. Laptopokhoz és asztali gépekhez is kiváló választás a COMFAST terméke, ami USB2.0 csatlakozóval érkezik, hogy továbbítani tudja a gyors WiFi hálózaton történő adatfolyamot.

A COMFAST 600mbps WiFi vevője csak 6.34$-ba kerül a szállítás ingyenes

További WiFi adapterek

____________________________________________________

Az új BlitzWolf BW-S25 75 wattos töltőállomás

A BlitzWolf legújabb töltőállomásához egyszerre akár 6 eszköz is csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel is rendelhető, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra. Egy USB portja maximum 60W teljesítmény leadására képes, másik két portja pedig 10 wattra. A töltőállomás támogatja a PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP és SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A protokollokat is.

Három darab USB-C porttal is fel lett szerelve, amelyek mindegyike tudja a 75 watt teljesítmény leadást. Természtesen egyszerre több port, akár az összes is használható, de ilyenkor maximum 75 watt teljesítményt tud leadni. A BlitzWolf terméke a kuponnal európai raktárból 55$-ba kerül!

Az új BlitzWolf BW-S25 75W töltőt itt találod meg

Kupon: Cuponation9

Az olcsóbb modell csak 25$-ba kerül szintén EU raktárból

____________________________________________________

Az új 90 és 180 centiméter hosszú BlitzWolf USB-C kábel

A BlitzWolf BW-TC24 kábelen 100W teljesítmény is 90 és 180 centiméteres (3/6ft) változatban vásárolható meg az USB-C/USB-C végű kábel, amit erőssé tesz a harisnyázott külső borítás. A nyak részénél esetlegesen fellépő kábeltörés elkerülése érdekében hosszított gumiborítást kapott.

A BlitzWolf BW-TC24 természetesen adatátvitelre is használható és maximum 100W 20V/5A-t képes átvinni, amit fogyasztástól függően valós időben megjelenít. Az USB-C csatlakozás univerzalitása miatt mobiltelefonhoz, táblagéphez, fülhallgatóhoz, de USB-C töltést támogató monitorhoz és laptophoz is használható.

A 90 centiméter hosszúságú verzió 6.99$, míg a 180 centiméteres modell 7.99$-ba kerül, így valószínűleg az utóbbi modell jobban megéri

Létezik belőle fogyasztás kijelzéssel ellátott modell

És olyan is, ami 100 wattot tud átvinni és mellette 4K videót és mellette hangot is kezel

____________________________________________________

Ötletes és annál is hasznosabb az USB-s cumisüveg melegítő

Akiknek kis gyermeke van, valószínűleg most ők vagy azok örülhetnek, akik egy ötletes ajándéknak szánják az USB portról működtethető melegítőt.

Több változat is létezik, van olcsóbb és drágább modell is, ami akár már hőmérséklet kijelzéssel is rendelkezik, egyes modellek pedig akár akasztóval is ellátottak. A működéshez nincs szükség másra, hanem ha úton vagyunk, akkor csak egy power bankra vagy otthon akár egy mobiltelefontöltő szabad USB portjára. Szállítással együtt akár már 2000 forinttól választhatók:

Cumisüveg melegítő 1

Cumisüveg melegítő 2

Cumisüveg melegítő 3 

Cumisüveg melegítő 4

____________________________________________________

BlitzWolf BW-ANC6 zajszűrős fülhallgató

A legújabb BlitzWolf BW-ANC6 bluetooth fülhallgató 4 beépített mikrofonnal rendelkezik, hogy a lehető legalaposabb aktív zajszűrést alkalmazhassa használat közben. Ennek köszönhetően képes kioltani a környezeti zajokat, hogy semmi se zavarjon zenehallgatás közben.

BlitzWolf BW-ANC6 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ezáltal képes kioltani a 25dB hangerősség alatti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú frekvenciájának generálásával. Ennek köszönhetően a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által.

A zajszűrés mellett kapott egy transparency módot is, amivel zenehallgatás közben is jól hallhatók a környezet hangjai. A gyártó legújabb fülhallgatója Bluetooth 5.2 adatkapcsolatnak köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat.

A modell érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindítható vagy megállítható az épp hallgatott zeneszámot, de léptethető is a lejátszási lista és felvehetők vagy letehetők a hívások is.

A Type-C porton tölthető tok 300mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint a BW-ANC6 egyfeltöltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 4 órára csökken le.

A BlitzWolf BW-ANC6 zajszűrős modell a kedvezmény kóddal csak 32.99$-ba (13.000 forintba) kerül

Kupon: BGf7aba0

Bluetooth fülhallgatók

____________________________________________________

BlitzWolf V2 FullHD projektor

Automata képkorrekciót kapott, van szoftveres zoom és Android 9 rendszer is, így a BlitzWolf egy egész jó projektort rakott össze a V2-vel.

A gyártó leírása szerint 200 ANSI Lumen fényerősségre képes LCD technológiát használ. Kapunk HDMI bemenetet USB portot fülhallgató csatlakozót és infra vevőt a távirányítóhoz.

A HDMI bemenete 1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzol is ráköthető a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón lehessen. Természetesen EU csatlakozóval érkezik a termék, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf V2 FullHD projektor a kuponnal 139.99$-ba kerül és európai raktárból szállítják

�Kupon : BGBWV2

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9517939264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása