Akár 40 kilométer is megtehető egy feltöltéssel az EU raktáras NAVEE N40 rollerrel

2022. november 13. 18:08 - nezdmitrendelszblog

Igazi hatótáv bajnok az NAVEE N40 elektromos roller, amivel egy feltöltéssel akár 40 kilométert is megtehető.

 

A NAVEE N40 méretes akku pakkot kapott és a beépített elektromos motor sem gyerekjáték. 36V/10Ah kapacitású akkumulátor csomag került a lábrész alá, az elektromos motor teljesítménye pedig maximálisan 350W. Emiatt a súlya sem kevés, 14.5 kilogrammot nyom, terhelhetőségé pedig 100 kilogramm.

Nagyon hasonlít a Xiaomi elektromos rollereihez, így az NAVEE N40 is pneumatikus kerekeket használ, de már 10 colos méretben. Első és hátsó fékekkel is ellátták, hogy a maximális sebesség után is meg tudjunk állni. Digitális kijelzővel rendelkezik, ahol visszajelzést kapunk a sebességünkről és az akkumulátor kapacitásáról. A maximális hatótáv, a nevéből is adódóan 40 kilométer is lehet, természetesen ilyenkor választanunk kell, hogy lemondunk a nagy sebességről és inkább lassabban közlekedve, a nagy hatótávot választjuk.

 

Első és hátsó világítással is felszerelték és széles, 15 centi széles alapot kapott, hogy kényelmesen rá tudjunk állni. A NAVEE N40 elektromos roller 25km/h végsebességre képes és 417$-ba kerül az áfa és vámmentes európai (Poland) raktárból.

A NAVEE N40 elektromos rollert itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop navee

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9717977738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása