Heti szemezgető 303. – Az élet apró dolgai

2023. január 29. 09:26 - nezdmitrendelszblog

Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Vezeték nélküli porszívó, fülhallgató, napelem és olcsó táblagép.

ILIFE H11 akkumulátoros porszívó

Az európai raktáras ILIFE H11 akkumulátoros porszívó, ami forgó kefejével sokkal alaposabban képes takarítani. Kis méretének köszönhetően a tárolása is egyszerű, de mégis nagy, 16000Pa szívóerővel rendelkezik.

Az ILIFE H11 az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező. A 110 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 16000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

A porszívó ultrakönnyű, csak 1.98 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatók tisztán. Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel normál fokozaton 30 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból 109.99$-ba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod


Flashfish SP18V 100W-os napelem

A Flashfish SP18V 100W nem más, mint egy összecsukható napelem, így a több napos családi táborozás, pecázás, sátorozás alatt is mindig lesz energiánk, hogy feltöltsük a telefonjainkat és táblagépünket.

Az összecsukható szolár panel becsukva pedig 56x56x10 centiméter. Ez pedig már kellő felületet biztosít ahhoz, hogy összegyűjtjük a nap sugarait, ami beépített USB és DC csatlakozóval is rendelkezik.

  • A 100W-os napelem egyik USB portján maximum 5V/2.1,
  • DC kimenetén: 18V/5.56A-t ad le

Így egyszerre akár több eszközt is tölthetünk róla, ha épp nem esik az eső és napsütéses időnk van. Ám az eső sem tesz benne kárt, mert úgy lett kialakítva, hogy ha véletlenül kint hagynánk a szabadban, ne menjen tökre egy nyári záportól.

A Flashfish SP18V 129$-ba kerül az európai raktárból


A BMAX MaxPad I9 Plus táblagép még mindig az egyik legolcsóbb 10 colos tablet a piacon

A BMAX MaxPad I9 Plus a gyártó olcsó, 89€-os táblagépe 10 colos kijelzővel, 32GB tárhellyel és 3 gigabájtnyi memóriával. A 10.1 colos kijelzője 1280x800 felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik. Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra az árát tekintve. A belső tárhely mérete 32GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 3 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BMAX az RK3566 modellje mellett tette le a voksát, ez hajtja meg a táblagépet.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen kapunk 2.4GHz-es WiFi-t, Bluetooth 4.0 kapcsolatot is.

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 11 rendszert futtat. Az akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik. Az akcióban jelenleg 89.99€-ba kerül, ami az európai raktárból ingyenes szállítással szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új BMAX MaxPad I9 Plus táblagépet itt találod meg


Redmi Buds 4 Lite

 

Redmi Buds 4 Lite header

A Redmi Buds 4 Lite a kis energiaigényű Bluetooth 5.3 kapcsolatot is támogatja, amivel nagyon alacsony lesz a késleltetés, ami főként játékoknál lehet szembetűnő.

Az ovális töltőtok letisztult formát kölcsönöz, ami a beépített akkumulátorával akár 20 óra zenelejátszásra elegendő kapacitással rendelkezik. A fülesek egy feltöltéssel 5 óra zenelejátszást képesek biztosítani.

A Buds 4 Lite érintésérzékeny vezérlést, IP54 vízállóságot és 12 milliméteres drivereket kapott. A fekete, fekete-zöld, fehér és narancssárga színű modellek 33, illetve 35$-os áron vásárolhatók meg.

Redmi Buds 4 Lite fekete,

Redmi Buds 4 Lite fekete-zöld,

Redmi Buds 4 Lite fehér,

Redmi Buds 4 Lite narancssárga


Képkeret vezeték nélküli telefon töltéssel

Három színben választható a képkeret, amibe 14.5x10.5 centiméteres képek tehetők bele. Hátul USB-C port található, ami kezeli az 5V/9V/12V/QC3.0 bemeneteket és akár 15 wattos töltésleadásra is képes a vezeték nélküli töltést is támogató készülékekkel.

Képkeret vezeték nélküli telefon töltéssel


Lenovo Thinkplus LP8 Pro vezeték nélküli fülhallgató

A Bluetooth 5.2 vezeték nélküli kapcsolatot használó Lenovo Thinkplus LP8 Pro modell nem gumiharangos, hanem fülkagylóba illeszkedő borítással rendelkezik és nagyon sokáig bírja egy feltöltéssel.

Laptophoz, táblagéphez, mobiltelefonhoz, okosórához is használhatjuk. Az USB-C porton keresztül tölthető tok 280mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A 13 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató pedig 35mAh kapacitású akkukat kaptak, amivel akár 4órán keresztül használhatjuk őket egy feltöltéssel. A töltéshez pedig 1 óra is elegendő.

A fehér színben választható Lenovo Thinkplus LP8 Pro vezeték nélküli fülhallgató szállítással együtt is csak 26$-ba kerül

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr10018036510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása