Ne vegyél olcsón gagyit, ha 9 ezer forintért Honor Band 6-ot kapsz

2023. február 05. 10:10 - nezdmitrendelszblog

A Honor Band 6 számos újdonsággal rendelkezik az előző verziókhoz képest. A kijelzője megnőtt, ahogyan a mérete is. A szürke modell 9 ezer forintos ára miatt kötelező vétel.

Honor Band 6

honor band 6 2

A kijelzője már 1.47 colos és megmaradt az AMOLED panel is, aminek köszönhetően kontrasztos színeket és mély feketéket kapunk. Az érintésérzékeny kijelző felbontása 194 x 368 pixeles, de kapott egy oldalsó fizikai gombot is.

honor band 6 1

Az óra 5ATM vízállósággal rendelkezik, de a gyártó nem ajánlja fürdéshez vagy úszáshoz, de ha elkap minket egy nyári zápor, azt teljes mértékben kibírja. Okosóraként természetesen hívás, üzenet és alkalmazásértesítésre is képes. Emellett sportmódok közül képes monitorozni a:

  • szabadtéri futást,
  • beltéri futást,
  • szabadtéri sétát,
  • kerékpározást,
  • edzést,
  • evezőgépet,
  • elliptikus trénert.

Ezen kívül képes mérni az elégetett kalóriát, pulzus és véroxigén szintet is. Honor és Huawei mobiltelefonokkal használva pedig még több funkció engedélyezett. Itt elérhető a zenevezérlés, pitvarfibrilláció és rendellenes szívverés mérés is.

honor band 6 2

A töltéshez egy mágneses kábelt kapunk, amivel 65 perc töltéssel 10-14 napra elegendő energiát képes felvenni a 180mAh kapacitású akkumulátora. A Honor Band 6 okosóra szürke színű verziója 25$-ba, azaz körülbelül 9 ezer forintba kerül.

Honor Band 6

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4418041714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása