EU raktárból ingyenes szállítással 16 ezerbe kerül a Redmi soundbar

2023. március 29. 20:09 - nezdmitrendelszblog

A Redmi TV Bar Speaker Soundbar csak 16 ezer forintba kerül és németországi raktárból ingyenesen szállítják, hogy áfa és vámmentesen érkezzen meg.

Xiaomi Redmi TV Bar 30W teljesítményre képes, így már-már majdnem képes megrezegtetni a vitrinben a poharakat, ha valami akciódús filmet nézünk. A két darab 45×80 milliméteres hangszóróval szerelt Xiaomi Redmi TV Bar-t ellátták Bluetooth 5.0 kapcsolattal is, de a vezetékes megoldások közül találunk rajta AUX és optikai csatlakozót is.

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően nem csak a filmek hangját, hanem rajta keresztül a mobiltelefonunkról is lejátszhatjuk rajta keresztül kedvenc zenéinket. 1.5 kilogrammos súlyának és vékony kialakításának köszönhetően nem csak a TV elé tehetjük le, de akár a falra is felszerelhető.

A Redmi soundbar az áfa és vámmentes németországi raktárból ingyenes szállítással 45$-ért, azaz körülbelül 16 ezer forintért vásárolható meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop redmi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2518083938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása