Elephone P8 Mini bemutató

2017. június 02. 16:00 - nezdmitrendelszblog

Kicsi, ami nem kicsi

1495069939305814.jpg

Nemrég mutatták be és már kapható is a nem annyira ismert gyártó új készüléke, ami a nevében lévő utótagot csakis a méretre érti.

Nem nagyon látunk egy gyártótól mini névre keresztelt utódot 4 GB memóriával, márpedig az Elephone új készülékébe ennyit szereltek bele. Fiatalos az elérhető színválaszték miatt és elérhető mindenki számára, hiszen nem fogott vastagon a gyártó tolla az árazásnál. Egy cseppet sem lehet panasz a készülékre, hiszen van nekünk egy teljesen fém házba bujtatott 5 colos, igen 5, hiszen egy miniről beszélünk, Sharp által gyártott FULL HD kijelző. Az előlapon a már a C1X-ből megismert ezüstösen csillogó gombsort találjuk, felül pedig egy 16 megapixeles szelfi kamerát. A hátlapon helyezkedik el a dupla optikás kamera, ami egy 13 és egy 2 megapixeles optikából áll. Ugyancsak a hátlapon találjuk az ujjlenyomat olvasót. A készülékbe egy MediaTek MTK6750T processzor került, ami egy nyolc magos egység, maximálisan 1.5 GHz-en járatva. Memóriából, hiába az ugyancsak mini jelző, itt nem úgy bánnak a hardverekkel, mint a nevesebb gyártóknál, hogy szinte kiherélik az olcsóbbik variánst. 4 GB memóriát és 64 GB tárhelyet kapunk, ami persze bővíthető 128 GB-ig.

 

 Olvastad már a JJRC kvadkopter tesztünket?

nevtelen_1.jpg

 

Megkapunk minden szokásos dolgot, mint az a/b/g/n wifit-t, GPS, Bluetooth 4.1. Az akkumulátor 2860 mAh teljesítményű és Micro USB porton keresztül tölthetjük. A készülék dual SIM képes és támogatja a 800 MHz-es B20-as LTE-t is. És a gyártó fejlesztésre való törekvése is pozitívum, ugyanis Android 7.0 fut a készüléken, a gyártó ELE OS 1.0 felületével, ami ebben a készülékben debütál.

1495069940843076.jpg

Mit is mondhatnék, szinte tökéletes ennyi pénzért. Jelenleg 139.99$-ba kerül, ingyen postaköltséggel.

Az ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

A terméket itt tekintheted meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1912558097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása