Heti szemezgető 21.

2017. június 03. 22:31 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Újabb termékekkel bővült a Heti szemezgető rovata. Próbáltunk több féle kategóriából kiemelni azokat a példányokat, amik áruk, tudásuk miatt egy kissé kitűnnek a többiek közül.

 

MGCOOL Explorer Pro akciókamera

A gyártó nemrég bemutatott, alacsony árú 4K-s akciókamerája az egyik legolcsóbban kapható termék a kategóriában. A képminőségért egy Sony IMX179-es szenzor felel, a feldolgozást egy Allwinner V3 chip végzi. 170 fokos, széles látószögű lencsével látták el. A pontos képrögzítéshez és a videók visszanézéséhez egy 320x240 pixel felbontású, 2 colos kijelző is került a kamerába. Az elérhető videó felbontás: 1080P 60fps (1920 x 1080),2.7K ( 2688 x 1520 ),4K 30fps (3840 x 2160),720P (1280 x 720), 720P 120fps.

Természetesen beépített Wifivel rendelkezik, memóriakártyát legfeljebb 64 GB-ig kezel. A 1050 mAh teljesítményű, amit MicroUSB​ porton keresztül tölthetünk.  Alacsony ára ellenére a gyártó mellékel számos tartozékok is, így ezekért nem kell plusz pénzt kiadnunk. Kapunk egy vízálló tokot, egy kerékpárra szerelhető konzolt, két sisakra szerelhető tartót és a csomagban találunk egy MicroUSB kábelt, leírást.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Escam G02 biztonsági kamera

A 720P felbontású videó rögzítésre alkalmas beltéri biztonsági kamera a beépített 10 infravörös érzékelőjének köszönhetően 8 méteres távolságra is el lát teljes sötétségben is. Nincs szükség semmilyen kábelezésre, hiszen WiFi-n keresztül is működik, de adott esetben, ha szükségünk van rá UTP kábelen keresztül is összeköthetjük eszközeinkkel. Támogatja az ONVIF protokollt, szinte bárhová felszerelhető, még a plafonra is. Függőlegesen 355, vízszintesen 120 fokban forgatható. Rendelkezik beépített mikrofonnal és hangszóróval is. Vezérelhető Android és IOS rendszerű készülékekről és Windows 98-tól egészen Windows 10-ig. A felvett videókat memóriakártyára rögzíti, amelyből maximum 128 GB-os méretig kezel. Lehetőségünk van mozgásérzékelésre való felvételre is.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi Mijia toll

Korábban már többször volt szó a Xiaomi tolláról, sőt kipróbáltuk és meg is írtuk a tapasztalatunkat vele kapcsolatban. Egyelőre előrendelői szakaszban, de kapható az ezüst és aranyszínű fém verzió is. A design, a felépítés és a belső alkatrészek nem változtak, így egy minőségi író szerszámnak lehetünk gazdája, ha ezt választjuk. Az előző verzió is nagy számban fogyott kiváló minősége és alacsony ára miatt. Még ha meg is kell fizetnünk a fém borítás miatti felárat, még akkor is egy jó választás a Xiaomi fémbe öltöztetett tolla.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 Olvastad már a JJRC kvadkopter tesztünket?

nevtelen_1.jpg

 

Mini X2T Bluetooth headset

Az X2T is az Apple új generációs AirPods-a vonalán mozog, hiszen a fülhallgatók csak az apró fülünkbe helyezhető hangkeltőkből állnak, teljesen vezeték mentesek. A fülhallgató tokja egyben dokkoló funkciót is ellát, hiszen ha visszahelyezzük a füleseket, akkor a tok USB kábelen keresztül​ feltölti őket. És ez még semmi, maga a tartó külső akkumulátorként is funkcionál, teljesítménye nem óriási, de vészhelyzet esetén jól jöhet az 1500 mAh-s kapacitása. Frekvencia 20-20000Hz, impedencia 32Ohm, beépített mikrofonnal is rendelkezik, hogy beszélgetéseinket gond nélkül lebonyolíthassuk. A headset 1 óra alatt tölthető fel maximumra és egy feltöltés 2.5 óra zenelejátszásra, illetve 60 óra készenléti időre elegendő. A fülhallgatók összsúlya 12 gramm, támogatja a Bluetooth 4.2-t is.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi Square Box 2 hangszóró

A Xiaomi hordozható hangszórója kiváló lehet kerti összejövetelek, túrák alkalmával, de még otthoni használatra sem utolsó 5 W teljesítményű hangszóróinak hála. Rendelkezik AUX bemenettel, illetve 3.5mm-es jack csatlakozóval is. Beépített akkumulátora 1200 mAh teljesítményű, amely 10 óra zenelejátszásra elegendő. Bluetooth 4.2-es kapcsolatának köszönhetően csatlakoztathatjuk Android vagy IOS rendszerű készülékeinkhez is. Mérete 15,45 x 6 x 2,55 cm, súlya 155 gramm. Beépített mikrofonjának köszönhetően, akár hívásainkat is lebonyolíthatjuk rajta. Könnyedén felveszi a versenyt a hazai piacon kapható 10-20.000 forintos társaival is, míg azok majdnem felébe, harmadába kerül.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4812562231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása