Heti szemezgető 25

2017. július 01. 08:53 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Gondoltuk szívesen olvasnád már reggel a heti válogatásunkat, így a reggeli kávé mellett tájékozódhatsz milyen újdonságok, akciók jelentek meg. Álljon itt elsőként a megfizethető árú és egyben korrekt tárhellyel rendelkező memóriakártya. Még az előszóhoz csatolva meg kell említenem, hogy nem tehetünk róla, hogy itthon a különféle adók miatt az egekbe szöktek az utóbbi időben a memóriakártya árak, míg külföldről jóval olcsóbban hozzá lehet jutni.

Samsung MicroSD memóriakártya

Az eredeti Samsung 32 GB-os MicroSD memóriakártyája Class 10 UHS-1-es, azaz a gyári értékek szerint 48MB/s, illetve 20MB/s olvasási és írási sebességre képes.  Ellenáll a mágnesezésnek, az extrém időjárásnak is. Ha tárhelyet kell bővíteni a telefonodba vagy a fényképezőgépedbe, akkor ez egy jó választás.

A terméket itt tekintheted meg

13$, azaz körülbelül 3400 forint, ingyenes postával.

 

Xiaomi Mijia fém toll

A számomra kultikussá váló (és tudom, hogy ezzel nem csak én vagyok így) Xiaomi Mijia toll pár hónapja új taggal bővült. Hiszen a kellemes kidolgozású műanyag bortású házat lecserélték fémre, így egy minőségi, már-már a mostanság sokat használt jelzővel illetném, azaz "prémium" minőségű termékké lépett elő. Tette ezt úgy, hogy az ár értelmszerűen nőtt, de nem olyan mértékben, hogy azt mondanánk drága, hiszen nagyon sok társa létezik a kategóriában magasabb árcédulával. A kidolgozás egyszerű, de mégis szép. Egyaránt megvásárolható ezüst és arany színben is.

A tollat itt tekintheted meg

 

USB-s floppy meghajtó

Kellemes emlékeket idéz fel bennem, ha a régi floppy meghajtókra gondolok. Legyen az a mindenki által csak 1.44-esnek nevezett, 3.5 colos 1.44MB méretű lemezek vagy az 5.25 colos 1.2MB kapacitású elődjének tagjai. A mostani terméket én valószínűleg már nem tudnám használni, bár lehet, hogy még porosodik valahol régi lemezem, amit be tudnék vele olvasni. Az USB porta csatlakoztatható meghajtó kiváló a régen tárolt adataink megtekintéséshez.

A meghajtót itt tekintheted meg

 

VKWorld Z3310

A Nokia nemrég bemutatta, a VKWorld lemásolta és Z3310 néven piacra dobta az etalonnak számító mobiltelefon saját verzióját. Most az előrendelői akció keretében megvásárolható. Méretek: 12.6 x 5.5 x 1.55 centiméter, súlya 102 gramm. Kijelzőjének mérete 2.4 col. Hátul egy 2 megapixeles kamera található, FM rádió és elemlámpa funkció. Két normál méretű SIM kártyát képes kezelni. Memórakártyával 8GB-ig bővíthető. Támogatott nyelvek: Angol, Francia, Német, Orosz, Olasz. A 850/900/1800/1900MHz-es GSM csatornákat támogatja. Akkumulátora 1450mAh teljesítményű. Négy színben kapható, köztük narancssárga, kék, szürke és sárga színekben. 

A telefont itt tekintheted meg

 

Vernee Mars Pro

Kellene egy jó telefon, de nem akarsz érte sok pénzt kiadni? Érthető. Ezek a lapján a legújabb Vernee Mars Pro lehet az, amit keresel. A MediaTek 16 nm-es új generációs feldolgozó egységének, a Helio P25-nek és a frissített A53-as magoknak köszönhetően a Mars Pro egész gazdaságosan bánik az energiával. A nyolc magos, maximálisan 2,5 GHz-en üzemelő processzor egy 900 MHz-es Mali T880 GPU-t kapott. A P25-ös chip által használt, kombinált frekvenciás működés révén az általános teljesítmény 40%-kal javulhat, míg az energiafogyasztás akár 60%-kal csökkenthető. A Mars Pro 6 GB LPDDR4-es memóriát és 64 GB-os tárhelyet kapott. A 64 gigabájtos belső tárhely EMMC 5.1 szabványú, ami persze memóriakártyával bővíthető, egészen 256 GB-ig. Az előlapi kamera 5, míg a hátlapra szerelt Sony IMX258 szenzorral szerelt optika 13 megapixeles. A készülék dual SIM támogatással rendelkezik és természetesen támogatja a hazai 800 MHz-es B20-as LTE-t.

Az ára 179$, az akció Július 3-ig tart. Jó hír, hogy a rendelésnél ki lehet választani, hogy "Europe Registered" csomagként küldjék, sajnos nem 100%, de van rá esély, hogy átcsusszan a vámon, tehát csak ebben a tudatban rendelj. Egyébiránt, az esetleges adók megfizetése után is egy remek árú telefon.

A Vernee Mars Pro-t itt nézheted meg

 

Jó hír az Európai raktárat kinézők számára

ILIFE V5 robotporszívó

Az általunk is tesztelt ILIFE V5 megvásárolható EU raktárból. Most nem kell plusz kültséget fizetned érte, ha eddig csak ez csak ez gátolt meg a vásárlástól, ami érthető, hiszen nem egy 2$-os termék. De most sokat spórolhatsz, hiszen nem kell rá adót fizetned.

Kupon kód:ILIFEV5EU

A terméket itt tekintheted meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6812631681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.07.02. 14:53:15

Nekem most is van 3.5-es floppymeghajtó a gépemben, spéci karbantartáskor használom néha. Amikor újabb gépem lesz, már nem lesz rajta FDD port, így aztán halál biztos, hogy lesz külső meghajtóm.

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2017.07.02. 15:19:52

@Androsz: A laptop miatt nekem már hosszú évek óta nincs a közelemben egy floppy meghajtó sem. De még a számítógép összerakós diák éveim alatt rengetegszer kellett használnom. Fájlokat másolni, boot lemezt csinálni, stb...

Jack__Bauer 2017.07.02. 16:56:15

Nemhogy floppy meghajtó, de optikai (CD/DVD/Blue-Ray) drive sincs a gépeimben évek óta. Szélessávú net és 32 ill. 64GB-os pendriveok mellett ezekre már semmi szükség nincs.

eßemfaßom meg áll 2017.07.02. 22:29:51

@Jack__Bauer: azért amikor az ügyfélnek oda kell adni fizikailag párGB adatot akkor nem mindegy, hogy egy 75forintos DVD vagy egy 1500Ft-os pendrive a költsége.

anjoko 2017.07.04. 09:47:31

Ez valami retro cikk? Mert akkor rendben van a bejegyzés, egyébként pedig ki az, akinek 2017-ben szüksége van USB-s floppyra? Nyilvánvalóan senki, mivel már optikai meghajtót sem használnak az emberek.

A micro SD kártya ami " Ellenáll a mágnesezésnek, az extrém időjárásnak is." Ennyi erővel a maláriának is ellenáll, sőt egy fadarab vagy egy vasgolyó sokkal jobban bírja az extrém időjárást, szóval ez eléggé nevetségesen hangzik.

Jack__Bauer 2017.07.05. 08:44:36

@eßemfaßom meg áll: fizesse az ügyfél, vagy fellövöd neki felhőbe.
süti beállítások módosítása