Heti szemezgető 26

2017. július 08. 09:01 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Kezdődjön a szombat reggel egy kávéval vagy ha már beértél a munkahelyre és nem lát a főnök vagy esetleg a buszon ülsz, olvasd közben a heti szemezgetőt.

 

AWEI autós tartó, szivargyújtó és töltőkábel

Ez az autó szellőzőrácsának lapátjaira felhelyezhető mágneses mobiltelefon tartó amellett, hogy nem kell a telefont felcsíptetned, belehelyezned egy műanyag tartóba és azt minden be és kiszállásnál kippatintanod, még tartozik hozzá egy szivargyújtós töltő és egy két ágú, Micro USB és Lightning csatlakozójú kábel is. A harisnyázott kábel, ami így nehezebben törik meg 1.2 méter hosszú, a szivargyújtó teljesítménye pedig 2A. A tartó a telefont mágnesesen tartja, de ez nem zavarja a vételi minőséget. Segítségével szinte bármilyen szögben felhelyezhető rá a készülék, állítva és fektetve is.

A terméket itt tekintheted meg

 

YUNMAI Mini Bluetooth-os mérleg

A YUNMAI 1501 Mini intelligens mérlege a testsúly mérésén kívül képes meghatározni a testzsír, BMI, anyagcsere ráta, izomtömeg, csonttömeg, fehérje, zsigeri zsír, víz mennyiség mértékét. A négy nagy pontosságú nyomásérzékelő, segíti a pontosabb adatok elemzését. Csatlakozás a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül, így azonnal a okostelefonra küld minden adatot, ahányszor a mérlegre lépsz, így könnyen nyomon követheted a fogyás és az egészséged mértékét. A YUNMAI APP összeköti a valós idejű test mutatókat. Az edzett üveg biztosítja a tartósságot, az LCD kijelző automatikusan be, illetve kikapcsol a méréskor. 

 A "GBYUNMAI" kóddal sokat spórolhatsz

A terméket itt tekintheted meg

 

Enkeeo szúnyog írtó és lámpa egyben

A kemping lámpa és a szúnyogirtó kombinációja. A 360nm-400nm ultraibolya fény odavonzza a szúnyogokat 5 méter sugarú körön belül. A rendkívül hosszú élettartamú újratölthető akkumulátor 2000mAh teljesítményű, ami alacsony fényerőn (30 lumen) 20 órán keresztül képes világítani vagy 15 órát képes működni rovarirtó funkcióban. Könnyű és biztonságos a használata, a tetején található egy kihajtható horog, amivel felakaszthatjuk. Egy műanyag ketrec véd, hogy ne érj hozzá a belső vezetékekhez. IPX6 védelem a vízállóságért, tökéletes kültéri használatra, a lámpát csapvíz alatt is lehet tisztítani, így könnyű megszabadulni a rovarok maradványaitól.

 A "EnkeCL" kóddal sokat spórolhatsz

A terméket itt tekintheted meg

 

Olvastasd már a "Várhatóan nemsokára jön a Xiaomi Mi MIX 2" című cikkünket?

1025201634943pm_635_xiaomi_mi_mix.jpeg

GS63H autós kamera

A Novatek NT96660 chip és OV4689 pro 1/3 inch COMS képérzékelő dolgozik együtt azon, hogy 1080p és 2160p felbontású felvételeket készítünk. Főbb jellemzők, a 2,4 hüvelykes LCD-képernyő, 150 fokos széles látószögű és F1.8 rekeszértékű lencse, Novatek NT96660 chip, és OV4689 pro 1/3 inch COMS képérzékelő, WiFi az eszközhöz való kapcsolódáshoz, GPS a pontos pozíció meghatározásához, gravitációs szenzor az esetleges balesetek felismeréséhez és a fájlok elleni véletlen törléshez, WDR széles dinamika tartomány gyenge fényviszonyok között, 5 - 10m mozgás észlelési távolság, automatikus be és kikapcsolás időzítés, időnyomtatás, HDMI kimenet, fejlett H.264 tömörítési technológia, maximálisan 128 GB-os TF-kártya kompatibilitás. A kis méretű, beépített 250mAh Li-polimer akkumulátora miatt a kamera 10 percet képes üzemelni, így használatkor célszerű szivargyújtóról működtetni az eszközt. A régi felvételeket automatikusan törli, így helyet felszabadítva a következő vezetéshez.

A terméket itt tekintheted meg

 

Mini M8S médialejátszó

A kis dobozkánkat egy Amlogic S905 nevű, 4 magos, 64 bites, magonként 2Ghz-es processzor hajtja meg, Mali-450 video vezérlővel. 2.4Ghz-es wifi és Bluetoth 4.0 támogatással. Mérete: 11.00 x 11.00 x 1.70 cm. Egy kis lapos fekete dobozka, aminek a hátulján található egy szabványos USB 2.0 port, egy HDMI 4.0 (4K videó támogatás 60fps mellett), 10/100Mbit-es LAN és egy SPDIF kimenet a táp csatlakozó társaságában. Oldalán található ugyan csak egy USB port és a MicroSD kártya helye, ami maximálisan 32Gb méretű kártyát tud kezelni. Belső memóriájának hála zökkenőmentesen fog minden működni, ugyanis 2 GB RAM található benne tárhelye pedig 16 GB. A Box-on gyárilag telepítve van a méltán híres KODI alkalmazás, amellyel multimédiás mindenessé varázsolhatjuk kis fekete dobozunkat. Illetve, ha úgy tartja a kedvünk, akár játszhatunk is rajta, így egy játék konzolként funkcionálhat a nappalinkban. Természetesen 64bit Android 6.0 fut a készüléken.

A terméket itt tekintheted meg

 

Mini M8S PRO médialejátszó

Az előbbi termék utódja a Mini M8S PRO Androidos médialejátszó. 2 GB memória, 16 GB tárhely, Bluetooth 4.0. Újdonságként jelent meg az elődnél frissebb Amlogic S912, immár nyolc magos processzorral, 5G WiFi támogatással, gyorsabb memória kezeléssel, feljlett grafikus processzorral és 1000mpbs sebességű LAN porttal. 

A terméket itt tekintheted meg

 

Xiaomi ZSH.COM törölköző

Az általunk oly kedvelt márka a ZSH-val együttműködve pacra dobta a sajtát márkaneve alatt. Xiaomi ZSH.COM hosszú pamut szálai puhá és bőrbarát anyagból készülnek. Olyan anyagot tartalmaz, ami atka mentes és hatékonyan gátolja meg az anyagban a lehetséges a gomba növekedést, baktériumok és a kellemetlen szagok kialakulásást. Gyorsan felszívja a vizet, mérete 76 x 34 x 1 cm.

A terméket itt tekintheted meg

 

EU raktáras termékek

 

ILIFE V5 robotporszívó

A múlt héten is bekerült az EU raktáras termékek közé az automatikusan leálló és dokkolásra felcsatlakozni képes ILIFE terméke, de most is helyet kapott, mivel még mindig elérhető, így sok "fölöslegesen" kiadott pézt tarthatunk meg, ha innen rendeljük EU-n belül.  Az általunk is tesztelt ILIFE V5 megvásárolható EU raktárból. Most nem kell plusz kültséget fizetned érte, ha eddig csak ez csak ez gátolt meg a vásárlástól, ami érthető, hiszen nem egy 2$-os termék. De most sokat spórolhatsz, hiszen nem kell rá adót fizetned.

Kupon kód:ILIFEV5EU

A terméket itt tekintheted meg

 

ILIFE V5S Pro robotporszívó

Az előbb említett V5 továbbfejlesztett változata, ami az előd minden pozitív tulajdonságát megörökölve, kiegészítették padló felmosási funkcióval is. Igen, nem csak porszívózni tud, de a víztartályának és a roboton lévő mikroszálas mop fejnek köszönhetően finomat adagolva a vizet, fel is tud mosni. Így nagy terhet véve le a vállunkról.

Kupon kód: V5SEU

A terméket itt tekintheted meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1612647837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása