Heti szemezgető 32.

2017. augusztus 19. 06:39 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

A legújabb Heti szemezgetőben sok újdonsággal készültünk. Találhattok benne telefont, laptopot, telefon tartó állványt, ablak tisztító robotot és sok minden mást is. Sőt, van egy kis meglepetésünk, elárultuk milyen új terméket rendeltünk, amit eddig nem sok embernek volt lehetősége kipróbálni.

 

Acepen A4

Szeretsz rajzolni? Esetleg hobbid a papír alapú animáció készítés? Az Acepen A4 a teljes papírlap megvilágítására képes, így könnyen lemásolhatóak egy kép vonalai. Csak 5 mm vastagságú, könnyen hordozható és tárolható. 3-fokozatú állítható fényerő, az érintésérzékeny kapcsoló segítségével, így kiválasztható az ideális fényerő. Tápellátás USB portról, így akár a számítógépről, fali aljzatból és külső akkumulátorról is működtethető. Maximális fényerő 300lux. A termék 33.80 x 23.30 x 0.40 cm méretű, súlya 550 gramm. A megvilágított terület 12 col. 

A terméket itt tekintheted meg

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

 

 

Cop Rose X5 ablaktisztító robot

Mostanában szinte virágkorukat éli a robotporszívók. De mi a helyzet az ablakokkal? Arra van megoldás, hogy a nagy üveg felületeket meg lehessen takaríani? Az EU csatlakozós Cop Rose X5 a beépített motorjának köszönhetően rászívja magát a felületre, így nem csak ablakot lehet vele tisztítani, de így az egyes falak takarítása is kivitelezhető vele. Ezen kívül padlók tisztítására is alkalmas. Távirányítóval vezérelhető, kábelének hossza 15 méter. 

A "CopRose" kóddal sokat lehet spórolni, hiszen így nettó 139.99$-ba kerül.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

 

 

G2 4D Dual driveres fülhallgató

 

A kettős dinamikus meghajtóegységekbe épített frekvenciaosztásos technológiát alkalmazó G2 csak 15 gramm súlyú. A 3.5mm-es jack csatlakozóval kiváló mobiltelefonokhoz is, amiben nagy segítséget nyújt a mikrofonnal ellátott vezérlő is. 

A fülhallgatót itt tekintheted meg

 

 

Olvastad már a Xiaomi éjjeli lámpáról szóló tesztünket?

20170720180703_12664_2.jpg

 

 

Mini polip lábú telefontartó állvány

Sok esetben jól jöhet ez a felxibilis lábakkal ellátott telefontartó, amit a földre állítva, de a hajlékony lábainak köszönhetően fel is akasztva használhatunk. Most mindössze 1$-ba kerül, ha a vásárlásnál beírod a "ZYKB" kódot.

A terméket itt tekintheted meg

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

 

 De nem csak apróbb termékeket találtunk nektek, hanem igazán komoly dolgokat is:

 

CHUWI LapBook 12.3

A laptopból mi is beszereztünk egyet. A róla készült tesztet itt olvashatod, nekünk nagyon tetszett. Sok esetben rajta írjuj a cikkeinket is. A főbb paramáterek a következők: 6 GB memória, 64GB tárhely, ami M.2 SSD-vel bővíthető, 2K felbontású 12.3 colos kijelző, alumínium ház, Intel Celeron N3450 processzor. 

 

A "CHUWI123" kóddal olcsóbban, nettó 299.99$-ért megvásárolható

A laptopot itt tekinheted meg

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

 

 

Jumper Ezbook 2 Ultrabook

Az Ezbook 2 egy 14 colos FULL HD kijelzővel, 4 GB memóriával, 64 GB tárhellyel és Intel Cherry Trail X5 Z8350 processzorral szerelt gazdaságos laptop, hiszen az "EzbookG" kóddal csak nettó 179.99$, azaz 45000 forint.

Kedvezmény kód "EzbookG", így csak nettó 179.99$, azaz 45000 forint.

A laptopot itt tekintheted meg

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

 

 

Xiaomi Mi 5X mobiltelefon

Befutott a legújabb Xiaomi Mi 5X, ami már meg is vásárolható. A Xiaomi Mi 5X nem kapta meg a lehető leggyorsabb processzort, hanem megcélozták a középkategóriát és így a Redmi és Mi széria közé helyezték el. Egy Snapdragon 625 került bele a készülékbe, ami egy nyolc magos 14 nm-en gyártott processzor, Adreno 506-al. Hogy ne érezzük kellemetlenül magunkat, 4 GB memóriát kapunk, valamint 64 GB belső tárhelyet. Az unibody, azaz megbonthatatlan fém ház lekerekített formája már ismerős lehet más gyártó telefonjairól, de szépen mutat a Mi felirattal is ez a forma. Az előlapon egy 5.5 colos FULL HD felbontású  panel kapott helyet, 401 ppi képpont sűrűséggel, így a kijelző-ház aránya 70.8%. A telefonon a legújabb 7.1-es Android rendszer fut, ami hamarosan megkapja a legújabb MIUI 9-es frissítést. A Redmi és Mi széria közé pozícionált példány sokaknak azonnal elnyerte a tetszését, nekünk is. Megsúgom, nemsokára tesztet is olvashattok róla az oldalunkon, hiszen a mi példányunk már úton van hozzánk...

A "5XCHEN" kóddal most sokat spórolhatsz, hiszen így csak nettó 249.99$-ba kerül

A Mi 5X-et itt tekintheted meg

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1012761820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása