Heti szemezgető 41.

2017. október 21. 07:25 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Megpróbáltunk minden érdekes, olcsó vagy hasznos terméket bele sűríteni a szám szerint 41. Heti szenezgetőbe. Nem volt könnyű, mert rengeteg termékkel találkoztunk a héten. Érdenes rápillantani a tegnap készített listánkra is hiszen köszel 80 akciós terméket gyűjtöttünk benne össze.

 

ALLCALL Rio S mobiltelefon

 

Az AllCall nem annyira ismert név. A hét elején az okosórájukkal találkoztunk, amiről írtunk egy rövid bemutatót is. A Rio S egy alacsony árú Android-os okostelefon, ami ha az árát nézzük, akkor szerintünk nagyon jó választás azoknak, akik gyereküknek vagy idősebb szüleinek szeretnének okostelefont vásárolni, hogy VoIP hívásokkal (Viber, Messenger, WhatsApp, stb...) is tudják a kapcsolatot tartani, illetve, hogy megtanulják az okostelefon használatát.

A Rio S egy lekerekített oldalú 5.5 colos HD IPS kijelzőt kapott, processzorból egy négy magos MediaTek MTK6737 dolgozik benne, maximálisan 1.3GHz-en. A grafikus feladatokról Mali-T720 GPU gondoskodik. 2 GB memóriával szerelték, illetve 16 GB tárhelyet kapott, amit 32 GB-ig bővíthetünk az egyik SIM kártya slotjában. Támogatja a 800MHz-es B20-as LTE-it is, tehátt az itthon 4G-t is ismeri. Maximum két NANO SIM kártyát képes kezelni. Előlapi kamerája 2 meggapixeles, míg a hátlapra egy 2 és egy 8 megapixeles szenzor kapott helyet. Beépített akkumulátora 3.200mAh kapacitású, a telefonon Android 7.0 fut és csak 69$-ba kerül.

Az AllCall Rio S készüléket itt tekintheted meg

Kérd EU Express szállítással és még a termék áfáját sem kell kifizetned, hiszen EU-ból küldik.

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

Doogee X30 okostelefon

 

Szintén csak 69$-ba kerül a Doogee okoslelefonja. A készülékben egy négy magos MediaTek MTK6580 processzor teljesít szolgálatot, ami 1.3GHz-en üzemel. Memóriából 2 GB áll rendelkezésünkre, míg tárhelyből 16 GB-ot kapunk, amit MicroSD kártyával 128 GB-ig bővíthetünk. Az ujjlenyomatolvasót a költségtakarékosság miatt lehagyta a gyártó. WiFi-t, Bluetooth 4.0, GPS, DUAL SIM támogatás is adott, Micro és Nano SIM kártyát kezel. A 4G támogatottság nem szerepel a készülék által támogatott frekvenciák között, így a 3G-vel tudunk szörfölni az interneten. A Doogee az X30-at a phabletek közé pozicionálta be, azaz 5.5 colos HD felbontású IPS kijelzőt kapott 1280x720-as felbontással. A kijelző 2.5D-s, azaz a szélei lekerekítettek. Egy 15.45 x 7.69 x 0.98 cm méretű házat kapunk, aminek súlya 190 gramm. Az előlapon megtaláljuk az érintőgomb hármast, felülre került a dupla optikás előlapi kamera, amely 5+5 megapixeles felbontással rendelkezik, így a gyártói leírás szerint a szelfik is készülhetnek bokeh effektel ellátott stílusban, azaz, míg az arcuk a középpontban élesen jelenik meg, addig a hátteret elmosódva látjuk. 

 

A telefon itt tekintheted meg

Kérd EU Express szállítással és még a termék áfáját sem kell kifizetned, hiszen EU-ból küldik.

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Láttam már a tegnapi akciós listánkat? Megéri megnézni!

 

 

 Kanen Bt-008 vezetéknéküli fejhallgató

 

Kanen Bt-008 Wireless Bluetooth Headsets Headphone Foldable with Mic Tf Card Slot for Iphone And Smart Phones

A Kanen fejhallgatója nem csak vezetéknélküli, hanem AUX bemenetének köszönhetően a csomagban található Jack csatlakozójú kábellel is összeköthetjük a telefonunkkal, zenelejátszónkkal, erősítőnkkel. Vezetéknélküli voltát kiegészíti, hogy MicorSD kártya fogalat is megtalálható rajta, így nem csak Bluetooth-on keresztül, hanem memóriakártyáról is lejátszhatjuk kedvenc zenéinket. Összecsukható, így könnyen hordozható. Csak 21$-ba kerül.

Tulajdonságok: 

Bluetooth verzió: 4.0 
-Működési távolság: kb. 10 m 
-Vezeték nélküli frekvencia: 2.4 - 2.4835 GHz 
-Hangszórók: Φ40 mm 
-Érzékenység: 115dB SPL 1KHz 
-Impedancia: 32Ω 
-Frekvencia: 20Hz - 20000Hz 
-Névleges teljesítmény: 40mW 
-Teljesítmény: 100mW 
- Kábelhossz: kb. 1,5 m ± 0,03 m 
-Dugó típusa: Φ3,5 mm Sztereó

A fejhallgatót itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 Xiaomi okos cipő

 

Hallottunk már a Xiaomi cipőjéről, ami a belerakható szenzorkapszulának köszönhetően képes monitorozni a futásunkat. Most egész baráti áron 35.99$-ért megvásárolható a kedvezmény kóddal. Képes monitorozni ls a mért adatokat elküldeni az okostelefonunkra.

A cipőt itt tekintheted meg

Kód: StilgarGBxmshoes

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

Teclast X80 Pro táblagép

 

Első pillantásra TECLAST X80 Pro egy Apple iPad minire hasonlít. De az X80 Pro valamivel magasabb és keskenyebb, mint az Apple legkisebb tabletje. Az X80 Pro sima előlapján elöl egy 2MP-es kamera kapott helyet a 8 colos 1920 x 1200 felbontású kijelző felett. A burkolat fehér műanyagból készül, amely enyhén rácsozott  textúrájú némi tapadást biztosítva. A gépben egy Intel Cherry Trail X5-Z8300 Quad Core 1.44GHz 64 bites processzor dolgozik, memóriából 2GB-ot kapunk. A belső tárhely mérete pedig 32GB. A gépen egyszerre két operációs rendszer fut, Windows 10 és Android 5.1. Csak 69$-ba kerül a kedvezmény kóddal.

 

A táblagépet itt tekintheted meg

A "X80ProK" kóddal olcsóbban megvásárolhatod

Kérd EU Express szállítással és még a termék áfáját sem kell kifizetned, hiszen EU-ból küldik.

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 CUBE Thinker notebook

 

A Cube laptopja egy 13.5 colos 3K (3000 x 2000) pixel felbontású IPS panellel rendelkezik. A gépben egy 7. generációs Intel Core m3-7Y30 processzor dolgozik,  Intel HD Graphics 615 videóval kiegészítve. 8 GB LPDDR3 RAM és egy 256 GB-os SSD társaságában. 2.4/5GHz WiFi támogatás, 2 megapixeles előlapi kamera. 2 USB 3.0 port, jack csatlakozó, USB Type-C port és töltő csatlakozó található rajta. Angol nyelvű billentyűzet és előtelepített Windows 10 operációs rendszer, egérpadba épített ujjlenyomat olvasóval. 31,30 x 23,70 szélesség és hosszúság és csak 1.4 cm-es magasság jellemzi a fém házas 1.68 kg súlyú gépet. 

 

A notebookot itt tekintheted meg

A "Cubethinker" kóddal olcsóbban megvásárolhatod, így spórolhatsz

Kérd EU Express szállítással és még a termék áfáját sem kell kifizetned, hiszen EU-ból küldik.

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8313039022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása