Mit kaptunk ma?

2017. november 01. 15:11 - nezdmitrendelszblog

Ti, akik olvastok, tudjátok, hogy imádunk tesztelni. Kipróbálni, megnyomogatni az új termékeket és elmondani nektek, hogy mit tud és mi a véleményünk róla. Sok esetben csak már a kész cikket látod/láthatjátok a blog felületén. Amikor egy újdonság érkezik hozzánk, akkor a blogunk Instagram felületén szoktuk közzé tenni, hogy mit is próbálgatunk éppen.

insta_2.jpg

 

Viszont, most arra gondoltunk, miért ne mondhatnánk el nektek közvetlenebbül és miért ne izgulnánk együtt, hogy mi az a termék, ami jött hozzánk és persze, hogy mit is tud. A tesztekkel ugyanúgy jelentkezünk továbbra is, viszont így lehetőséged van arra, hogy még a cikk elkészülte előtt tájékozódj az adott termékről, illetve ha kérdésed van, feltehesd azt nekünk.

Mi is lenne az első ilyen cikk szereplője, mint a Xiaomi Redmi Note 5A, ami arra vár, hogy üzembe helyezzük és hozzá lássunk a közös munkához. Természetesen nem a mai nap érkezett meg. Tegnap jelentkeztünk vele Instagramon. Íme néhány kép, amit készítettünk róla:

dsc05197.JPGdsc05212.JPG

dsc05206.JPG

Kövess minket továbbra is a Facebook oldalunkon és Instagramon is, hogy mindig frissen, első kézből értesülj az újdonsült tesztalanyokról, hírekről és akciós termékekről! Írjunk, beszéljünk, ötleteljünk együtt!

 

Tudod, elindultak a nagy 11.11-es akciók a GB-nél. Az Akciós kereső rovatunkban napi szinten újdonságokkal találkozhatsz, de nem érdemes kihagyni a GearBest 11.11-es akcióját, hiszen csak egyszer van egy évben.

 #11.11GB ajánlat, ahol csak az akcióké a főszerep!
Promóció-promóció-promóció, online zsákbamacska, jelenleg is futó és kezdődő akciókkal megfűszerezve!


111111111.jpg

 

A cikket egy kattintással meg is oszthatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: Mit kaptunk ma

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9213134756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása