Wechip W1 – Az olcsó Air Mouse beépített QWERTY billentyűzettel

2018. április 25. 21:10 - nezdmitrendelszblog

v3473-1-f3d6-ino2_eredmeny.jpg

A Wechip W1 terméke nem is jönne rosszul a kis Beelink Androidos médialejátszómhoz, hiszen azt most egy vezeték nélküli Xiaomi egérrel használom. De ha leülök TV-t nézni, akkor kicsit nehézkes az egeret a kanapé karfáján vagy épp a combomon irányítani, hogy a kellő ikonra kattintsak. Főleg akkor, ha keresni szeretnék egy YouTube videót vagy szöveget szeretnék beírni.

A W1 egy USB dokkolón keresztül kommunikál Android, Windows, Linux alapú gépünkkel. Így nem szükséges a szó szoros értelmébe vett „egerező” mozdulatsor és nem kell hozzá sima felület sem, még a csuklóm sem fog elfáradni, hiszen a levegőben irányítva mozgathatjuk az egér kurzorát. A távirányítón azokat a legszükségesebb gombokat kapjuk meg, amit egy TV Box vezérlőjén is.

v3473-1-f3d6-iwuz_eredmeny.jpg

Viszont, ha billentyűzetre lenne szükségünk, akkor csak meg kell fordítanunk a távirányítót és máris egy QWERTY kiosztású, angol nyelvű billentyűzetet kapunk.

v3473-1-f3d6-x2lp_eredmeny_1.jpg

A 2.4GHz-es hálózatot használó 6 tengelyes giroszkóppal ellátott vezérlő hatótávolsága 10 méter. Beépített 300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt kábellel, a távirányító microUSB portján keresztül tölthetünk fel.

Természetesen nem lenne a termék a jónál is jobb, ha nem szereztünk volna hozzá egy kis kedvezményt. A WDRCY kóddal 4$-t lefaraghatunk az árból, így már csak 13.69$-ba kerül. Ahogyan az lenni szokott, a szállítás természetesen ingyenes.

A Wechip W1 távirányítót itt nézheted meg

Ne felejtsd el felhasználni a WDRCY kedvezmény kódot, hogy olcsóbban hozzájuthass

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr413870506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása