TomTop rendelés

2017. szeptember 21. 18:17 - nezdmitrendelszblog

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Nem gond, nem ma kezdték, már évek óta jelen vannak a piacon és egyre csak fejlődnek és nyitnak az európai piac felé is. Ezért is érhető el náluk egyre több termék német, francia, olaszországi és más raktárakból. Tudod, ezekből az országokból, mivel unión belül vannak, nem kell áfát vagy vámot fizetni a rendelt termékekre, így nagy összegeket lehet spórolni.

A webáruházat itt érheted el

tomtop1.jpg

 

A képen látható "Sign In or Join In Free"-re kattintva regisztrálhatsz vagy léphetsz be az oldalra, most megmutatjuk lépésről lépésre a regisztráció folyamatát. Ha a regisztrácó fülre kattintasz, akkor csak ki kell tölteni pár adatot, úgy mint e-mail cím, egy általad választott jelszó, majd újra a megerősítéshez (lehetőség szerint legyen benne kis és nagy betű is), az elenőrző kód beírása és az "I agree to the tomtop Terms & Conditions" bepipálása, a másik csak akkor kell, ha szeretnél hírlevelet, akciókról szóló értesítést kapni. Ha ez megvan, akkor már csak a sárga "Create My Account" gombra kell kattintani.

 

tomtop2.jpg

 

A következő ablakban jelzi nekük, hogy e-mail címünkre küldött egy regisztrációt megerősítő e-mailt, amit meg kell nyissunk a levelezéseink közül.

 

tomtop3.jpg

 

Ha ezzel megvagyunk, akkor sikeres volt a regisztráció. Most már elkezdhetünk böngészni az oldalon a kész fiókunkkal.

 

tomtop4.jpg

 

Ha találtunk valami nekünk tetsző terméket, akkor a "Buy Now" gomra kattintva megvásárolhatjuk azt. Ezt követően meg kell adnunk a címünket, illetve, hogy milyen szállítással kérjük. A felsorolt fizetési módok közül mi a PayPal-t használjuk.

tomtop5_1.jpg

 

Töltsd ki a PayPal-nal reigsztrált adataiddal és kész is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6812884020
süti beállítások módosítása