GOGOBEST GF600 elektromos fatbike európai raktárból áfa és vámmentesen

2023. július 21. 08:56 - nezdmitrendelszblog

GOGOBEST GF600 a fatbike kategória egyik legfrissebb példánya, amely elektromos motort, így 110 kilométert elektromos rásegítéssel vagy tisztán elektromos módban 45 kilométer megtételét teszi lehetővé.

Fatbike lévén kerekei nagyobbak egy átlagos kerékpárhoz képest, a 26x4 colos méretének köszönhetően akár a legnehezebb, legmeredekebb terepekre is kimerészkedhetünk vele. A széles abroncsoknak köszönhetően nem csak terepen, de homokon vagy akár havas úton is sokkal jobb tapadást biztosít.

 



Az első villánál teleszkópos lengéscsillapítást találunk. Az 1000W teljesítményű, hátsó kerékbe épített motor erejének optimális kihasználására váltót is kapunk. A 48V/13Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett, az elektromos motor rásegítésével akár 110 kilométert is megtehetünk egyetlen feltöltéssel. Tisztán elektromos módban maximum 45 kilométer megtételére alkalmas ez az energia. A GOGOBEST GF600 pozitívuma, hogy az akkumulátora kivehető, így az a lakásban is feltölthető.

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó karok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami megjeleníti a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első ledes lámpával is rendelkezik. A TomTop webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a GOGOBEST GF600 fatbike. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

GOGOBEST GF600 fatbike

�Kupon:FFGF600

További elektromos kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1418174961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása