Dupla szett 7500 vagy 4 darab Lenovo GM2 Pro 14 ezerért, ha a barátoknak is adnál

2023. május 31. 19:58 - nezdmitrendelszblog

A Lenovo GM2 Pro a játékosoknak lett kifejlesztve, hiszen a legfrissebb alacsony késleltetésű bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül a telefonról, PC-ről vagy játékkonzolról érkező hangok a lehető leggyorsabban kerülnek elküldésre a fülhallgató felé.

A Lenovo gamer fülhallgatója a fekete és fehér színekben kapható, így lehetőség van a választásra melyik modellt szeretnénk használni. Kettő darab vagy a legnagyobb csomagban a négyes szett is kiválasztható.

A Lenovo GM2 Pro érintésérzékeny vezérlést kapott, hogy a legkényelmesebb legyen a használata. A kényelemes viseletért a három méretű gumiharang felel. A fülhallgatókat 1 óra alatt újra tölti a tok, amely széles LED csíkjával jelzi az energiatátvitelt és kiemelkedő módon akár 5 órán át használhatók a fülesek egy feltöltéssel és akár 30 órán keresztül a tok akku kapacitásának köszönhetően.

A Bluetooth 5.3 kapcsolat a Lenovo chipjével még gyorsabb lesz, hogy késedelem nélkül, a látott kép melletti hang azonnal a fülünkbe jusson. Így az információk szerint elenyésző késleltetéssel kell csak számoljunk.

A 10 milliméteres dinamikus driverek „V” karakterisztikára vannak hangolva, nem csak játékra, zenehallgatásra is kiváló lehet a Lenovo olcsó gamer fülhallgatója, ami meglepő módon két darab csak 21-ba, azaz körülbelül 7500 forintba, 4 darab pedig 14 ezerbe kerül.

2 darab Lenovo GM2 Pro

4 darab Lenovo GM2 Pro

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech lenovo tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9518136398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása