Heti szemezgető 70.

2018. május 19. 06:05 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_13_4.jpg

A mai napra ia találtunk egy két érdekes dolgot, amik elsőre lehet, hogy furának tűnhetnek, de egész ötletes kis termékek. 

 

Elephone P8

 pz0116b-eu-1-6f45-w8mv_eredmeny.jpg

A telefon mérete 15,39 x 7,55 x 0,95 centiméter, amibe egy 5,5”-os fullHD felbontású IPS paneles kijelző került, 2,5D oldalélekkel. Súlya átlagos, 186 grammosra sikerült. A rendszer szíve a MediaTek MT6557CD Helio P25-ös processzor, maximális órajele 2,5 GHz. A grafikus számításokért pedig egy ARM Mali-T880-as felel. Ezt a párosítást igen gigászi, már-már túlzásnak mondható 6 GB memóriával támogatták meg, illetve tárhely tekintetében 64 GB áll készenlétben. Gyakorlatilag ekkora memóriát, szinte lehetetlen megtelíteni, így jó ideig be lesz biztosítva az, aki megvásárolja. Akinek nem lenne elég a tárhely mérete, a szokott módon a SIM tálca variálhatóságának hála vagy bővítheti, vagy ha szükség adódik a memória kártya lemondásával, második SIM-et használhat benne és természetesen támogatja a B20-as 4G hálózatot is.  A készülék stock Android Nougat 7.0 rendszerrel érkezik, amin azért pár Elephone féle appot előre telepítve találunk, mint pl. böngésző és egy szerviz alkalmazás. Aztán itt van nekünk még a hátlapon helyet foglaló ujjlenyomat-olvasó, 16 megapixeles előlapi, 21 megapixeles hátlapi kamera szenzor. WiFi-ből 5 GHz-es 802.11a szabvány kezelése sem probléma a mobilnak. A gyárilag beépített akkumulátor 3600mAh teljesítményű, ami nagyjából 5-5,5 óra kijelző idő eléréséig képes életben tartani a telefont. Feltöltéséről a 2A teljesítményű Quick Charge adaptere gondoskodik, ami körülbelül 1,5 óra alatt tudja feltölteni maximumra a lemerült eszközt.

Amennyiben szeretnétek megvásárolni a P8-ast, most fekete, piros és elegáns kávé színekben rendelhetitek meg igen kedvezményes áron a TomTop webáruházából 169,99$-ért, azaz körülbelül 45 600 forintért cserébe. Azért, hogy a szállítás is zökkenőmentes legyen, válaszd a Duty Free Shipping módot, így áfa és vámmentesen rendelheted meg a készüléket.

Az Elephone P8 telefont itt találod

 

 

 

Modern párásító

1507877720398587_eredmeny.jpg

Az eszköz villanykörte formát kapott, ami 400ml űrtartalmú. Az USB portról működtethető eszköz fényének színe 7 lépésben változtatható. Természetesen nem üvegből készül, így nem fog könnyen összetörni, mint egy szokásos villanykörte. A test műanyagból a körte vége pedig fémből készült. A kábelén található gombokkal változtathatjuk a színét, illetve kapcsolhatjuk be/ki az eszközt.

Szerencsére nem szálltak el az árával, így 8.89$-ba kerül

A terméket itt találod

 

 

 

Átlátszó lakat

 1451543873956984_eredmeny.jpg

Nem szeretnénk senkinek semmi rosszat tenni vagy ajánlani. A kis átlátszó lakattal megláthatjuk hogyan is működik egy zár belseje, amihez pótkulcsokat és különböző eszközöket is kapunk, hogy hmmm…. elüssük az időt.

A terméket itt nézheted meg

 

 

 

Csocsó mániásoknak itt a miniatűr változat

 1474354105734325_eredmeny.jpg

A kisméretű,  34.50 x 21.50 x 7.00 centiméteres dimenziókkal rendelkező termék 1 kilogrammot nyom. A miniatűr csocsóasztal a gyerekszobában is megállja a helyét, de akár a munkaidő szünetében is elüthetjük az időt a játékos kedvű kollégákkal.

A csocsót itt találod

 

 

 

YWXLight USB portos szúnyogirtó

 23.png

A YWXLight terméke egy fali telefon töltő vagy egy számítógép USB portjához csatlakoztatható. A tetején található fény odavonzza a vérszívókat, amiket beszippant az 1800 fordulat/perc sebességgel működő ventilátor és nem ereszti őket többé. A WCUPGIFT kóddal csak 9.99$-ba kerül a kis szúnyog csapda.

A termék itt találod

 

 

 

Xiaomi Yeelight Atmosphere Candela Light

 1514541321291687_eredmeny.jpg

A Yeelight egy intelligens lámpa, melyet akár bluetooth-on keresztül is vezérelhetünk, legyen az Androidos vagy IOS rendszerű készülék. A hivatalos honlapról, ha letöltjük az appot, különböző módok közül választhatunk, hogy hogyan működjön a lámpa. Ritmusra világít, be-, ki kapcsolhatjuk, állíthatjuk a színét és fényerejét. Használata rendkívül egyszerű, mindössze egy darab gomb helyezkedik el rajta, mellyel ki illetve be kapcsolhatjuk. Bluetooth-os kapcsolatán keresztül, akár több lámpát is kezelhetünk, maximálisan 30 000 terméket egyszerre.

A lámpa teste rézből épül fel, üveg és műanyag kombinációjával. A benne lévő 1800k színhőmérsékletű 28345-ös SMD LED-ek áramellátásáról egy beépített 3,7V 2100mAh újratölthető akkumulátor felel. A telepeket USB porton keresztül tudjuk feltölteni, akár laptopról, vagy power bankról is. Kellemes meleg fényévével harmonikus, meghitt hangulatot idézhetünk elő.

A telepek töltöttségi állapotáról egy visszajelző LED ad információt. Teljes lemerülést követően, körülbelül 4 óra alatt tudjuk feltölteni, ami újabb 5-6 óra üzemidőre lesz elegendő. 19,5 x 7,2 x 7,7 centiméteres dimenziójának köszönhetően, szinte bárhol használhatjuk az otthon melegében, hogy színesebbé varázsoljuk vele az estéket. Bár a romantikus esték közepette egy nyári zápor jól szokott esni, fontos azonban megemlíteni, hogy a lámpatest nem vízálló.

A lámpát itt találod, ami EU raktárból rendelhető meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6413966812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása