Ilyen lett az új, USB Type-C porttal felszerelt BlitzWolf BW-FYE6 fülhallgató

2019. július 03. 11:33 - nezdmitrendelszblog

blitzwolf_bw-fye6.jpg

Esetleg, ha még nem olvastad az egy nappal korábban megjelent BlitzWolf BW-FYE3 tesztünket, akkor azt itt bepótolhatod. Sok mindenben különbözik, és sok mindenben hasonlít a két termék, így jó tisztában lenni az erőfölényekkel.

A BlitzWolf BW-FYE6 abban másabb, mint a nálunk járt FYE3, hogy a fülhallgató immár hosszított kialakítást kapott, akárcsak az Apple AirPods. Ezáltal valamivel közelebb kerül a fülhallgató mikrofon része a szánkhoz, ami nagyban segíti azt, hogy tisztábban hallhasson minket a hívó fél, ha egy átlagnál zajosabb helyről telefonálunk.

blitzwolf_bw-fye6_2.jpg

A fülhallgató formája ennek köszönhetően nem csak stílusban, de designban is megváltozott. Itt nem az FYE3 kör alakú LED sávja vonja majd oda a tekinteteket a fülünkhöz, hanem a karcsú, fényes fekete fülhallgató.

2e2b868f-7e05-44c2-a5db-8367db6aef54.gif

Megmaradt a Bluetooth 5.0 kapcsolat és az érintésérzékeny vezérlés is, amivel nem csak a hívásokat fogadhatjuk, hanem a hallgatott zeneszámokat is léptethetjük. A beszélgetési idő továbbra is 2.5-3 óra, míg zenét 3.5-4 órán keresztül hallgathatunk vele egy feltöltéssel. Ugyancsak megmaradt a vízálló kivitel, így az IPX6 védettségnek köszönhetően az sem okoz gondot a fülhallgatónak, ha elkap minket egy nyári zápor.

blitzwolf_bw-fye6_5.jpg

A fülhallgatóhoz tartozó tároló és egyben töltő doboz már modernebb, mint az FYE3 esetében. Már egy apró kijelző is helyet kapott rajta, amin láthatjuk a 800mAh kapacitású akkumulátor töltöttségét, amivel 6 alkalommal tölthetjük fel a fülhallgatókat. A kis tároló doboznak jót tett a vérfrissítés, így már nem microUSB hanem USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel azt.

blitzwolf_bw-fye6_4.jpg

Az új BlitzWolf BW-FYE6 most olcsóbb, mint a 2600mah kapacitású akkumulátorral szerelt FYE3, így most 36.99$-t kérnek érte. A szállítás csak a jövő hónapban kezdődik meg, de addig is érdemes bezsákolni, mert az előrendelés ideje alatt. Minél többen tesznek belőle a virtuális bevásárlókosárba, annál drágább lesz majd a fülhallgató, ahogy fogynak az első készletek. Az EU Priority Line szállítást válaszd, ezzel áfa és vámmentesn rendelhető meg a fülhallgató.

Az új BlitzWolf BW-FYE6 Bluetoothos fülhallgatót itt találod meg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7514923132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása