Bemutatkozott az Amazfit Stratos 3

2019. szeptember 08. 13:38 - nezdmitrendelszblog

stratos_3_header.jpg

Az Amazfit GTS mellett a Huami nem pihen és bemutatta a Stratos 3 okosóráját, ami sokkal karakteresebb, férfiasabb lett, mint az előd volt.

Az Amazfit alkalmazását használók már felfedezhették az alkalmazásba, hogy már egy ideje nem csak a Bip-re hajazó Amazfit GTS, hanem már a Stratos 3/3+ is megtalálható az alkalmazásban.

Az információk alapján az Amazfit Stratos 3 egy 1.34 colos megjelenítőt kap, amit a JDI (Japan Display Inc.) készített a Stratos 3 okosórához. Pontos információ még nincs a megjelenítőről, de valószínűsíthető, hogy a Full Moon Display kijelzőként hivatkozó megoldás hasonló lesz a transzflektív kijelzőkhöz. Azaz minél nagyobb a fény, annál jobban látható a kijelző is. Tehát nem kell attól tartanunk, mint egy mobiltelefonnál, amit biztosan sokan átéltünk már, hogy próbáljuk a kezünkkel takargatni a kijelzőt a nyári napsütésben, hogy lássunk rajta valamit. Itt pont ez a jó benne, hogy minél jobban süt a nap, annál jobban világítja meg a kijelzőt, annál kontrasztosabb képet kapunk, így a nyári napsütésben is minden pontja jól látható a kijelzőnek.

Az infók alapján ugyancsak 512MB memóriát kap a rendszer, mint ami az elődben is megtalálható volt. Mivel ugyancsak egy zárt rendszer fog futtatni az óra, ezért nem kell majd attól tartanunk, hogy a kevésnek tűnő memória mérete korlátozni fogja az órán futtató OS sebességét. A belső tárhely mérete is maradt az eddig ismert 4GB, így valószínűleg a rendszer mellett található szabad tárterületet ugyancsak felhasználhatjuk majd zeneszámok tárolására. Ez kiváltképp jól jöhet sporttevékenységek végzése közben. Hiszen nem kell magunkkal telefont vinnünk, elég lesz csak egy Bluetooth fülhallgató, amit az órához csatlakoztathatunk, hogy onnan játsszuk majd le a kedvenc zeneszámainkat.

amazfit_stratos_3_7.jpg

A számlap sokkal férfiasabb lett kijelző melletti keretnek köszönhetően, az óratok acélból készül. A helymeghatározásért egy Sony által fejlesztett GPS, GLONASS, Beidou és Galileo műholdakat is kezező chip lesz a segítségünkre. 19 sporttevékenységet támogat az óra, az 5ATM tanúsítványnak köszönhetően vízi sportok szerelmesei is használhatják majd az órát az edzésekhez.

A beépített akkumulátora 7 napos üzemidőre elegendő, energiatakarékos módban azonban ez 14 napra is növekedhet. Az alacsony fogyasztású GPS-nek köszönhetően egy föltöltéssel pedig akár 70 óra folyamatos GPS használat is elérhető vele az energiatakarékos üzemmódban.

amazfit_stratos_3_4.jpg

amazfit_stratos_3.jpg

Egyelőre a Geekbuying vette fel az Amazfit Stratos 3 okosórát a kínálatába, ahol 219.99$-os árcédulával találkozhatunk. Az okosóra egyelőre még nem kapható, így feliratkozhatunk, hogy az elsők között kaphassunk értesítőt, amint feltöltötték a készleteket.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr915051438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása